Ma: 2023.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Húsz percen elfogták a benzinkútról rabló személyt
Privatkopo.info 2022. 06. 22. 8:32:00

A férfi éppen a benzinkútról zsákmányolt whiskyt kortyolgatta.Egy férfi 2022. június 21-én, 0 óra után ment be egy Budapest XVI. kerületi benzinkútra, ahol energiaitalt, ásványvizet és egy üveg whiskyt kért, majd fizetés nélkül a kijárat felé vette az irányt. Amikor az egyik alkalmazott kérdőre vonta, a férfi azzal fenyegette meg, hogy „kiüti”, így a dolgozó inkább hagyta távozni.

A kiérkező rendőrök húsz percen belül, a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, aki egy padon ülve iszogatta zsákmányát. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett. A BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 32 éves L. Attilát rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.?

További friss információk
Kilószámra állították elő a drogot egy kőbányai lakásban
Szitkozódott, ezért életveszélyesen összerugdosták az ittas nőt
Csak egy randira ment volna Kaposvárra - fegyházbüntetés lett belőle
Fojtogatott egy nőt az utcán, mégis elengedték a rendőrök a reptérre
Chatszobában árulták a drogot
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat