Ma: 2022.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Súlyos sérüléseket okozott az ittas férfi az ittas élettársának
Privatkopo.info 2022. 01. 11. 14:34:00

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság ítéletének súlyosítását indítványozta annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki élettársát súlyos sérüléseket okozva bántalmazta.A 44 éves férfi egy somogyi településen él. A sértett 23 éve élettársa, akivel hajléktalan, italozó életmódot folytattak.

2021 márciusában egy telep üres irodahelyiségében italoztak az ugyancsak hajléktalan társaikkal. Az egész napos italozás hatására illuminált állapotba kerülve a pár a délutáni órákban veszekedni kezdett, amelynek során a vádlott bicskájával többször mellkason szúrta élettársát. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, az életveszélyes állapot elmaradása a véletlennek köszönhető.

Az első fokon eljárt Kaposvári Törvényszék a vádlottat - a vádnak megfelelően - életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek. Ezért 2 év és 6 hónap szabadságvesztésre ítélte.

Az ítélet ellen az ügyész a büntetés súlyosításáért terjesztett elő fellebbezést, amelyet a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség fenntartott. A vádlott és védője enyhítés érdekében fellebbezett.

A eljárás a Pécsi Ítélőtábla előtt folytatódik.

További friss információk
Kevesellte a fűnyírásért kapott pénzt, önbíráskodás miatt emelt vádat az ügyészség
Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára egy rendesen piálgató fiatalember
Macskaalomba rejtették a kokaint - vádat emelt a főügyészség
Egyre nagyobb a rend: halálra késeltek egy férfit Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség
Elhanyagolta kisgyermekét egy rendszeresen italozó „anya”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat