Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Privátkopó 2024. 06. 10. 6:56:00

A Veszprém Vármegyei Főügyészség emberölés kísérletével vádolja azt a fiatal felnőtt férfit, aki Veszprém külterületi részén - kábítószervásárlás ürügyén - késsel támadt ismerősére.A vádirat szerint az egymással többéves ismeretségben álló elkövető és sértett kábítószer adásvétele céljából 2023 novemberében, a kora esti órákra beszélt meg egymással találkozót a hétvégi telkes övezetben.

A sértett egyedül érkezett a találkozóra, a vádlottra várt, aki rövid időn belül megérkezett és egy késsel a kezében hátulról közelítette meg ismerősét. A vádlott a kést marokra fogva kétszer hátba szúrta a mit sem sejtő és az érkezését nem észlelő sértettet, majd további szúró mozdulatot tett a vele szembeforduló és védekezni próbáló férfi felé. A sértett ezek után megragadta a támadóját, aki közben további sérüléseket ejtett rajta.

A sértettnek végül sikerült elszökni a vádlott támadása elől úgy, hogy elgáncsolta a vádlottat, beült a személygépkocsijába és el akart hajtani a helyszínről, de a támadója kinyitotta a sértett autójának jobb első ajtaját és megpróbált beszállni. Miután ez nem sikerült, elengedte a gépkocsit és futva távozott. A sértett végül néhány száz méterrel arrébb megállított egy szembejövő autót, és a az abban ülőktől kért segítséget.

A férfi a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban a szúrások a halálához is vezethettek volna, melyet az intenzív védekezése és az akadályozott meg, hogy a történtek idején egy vastag, kapucnis kabátot viselt.

Az ügyészség a vádiratban a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyek gyakorlásától eltiltás kiszabását indítványozta a Veszprémi Törvényszéknek azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

További friss információk
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat