Ma: 2023.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Több mint 800 tő kannabiszt termesztett
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 7:25:00

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a szerb-magyar határ közelében levő tanyáján, több parcellában eladásra termesztett kannabiszt.A szerb állampolgárságú vádlottat a bíróság korábban már fegyházbüntetésre ítélte kábítószer birtoklása miatt. Szabadulását követően a férfi a határ közelében tanyát vett, ahol már 2020-ban kannabiszt termesztett és értékesített. Az ültetvényt 2021-ben bővítette, valamint a növény neveléséhez, szárításához, porciózásához szükséges eszközöket, berendezéseket beszerezte, az épület padlásán szárító helységet alakított ki. Ezt követően 12 nagyobb parcellából álló szektort alakított ki, ahova a rendszeres értékesítés érdekében eltérő fejlettségi fokú, összesen 863 tő kannabisz növényt ültetett.

A rendőrség 2021 júniusában a növényeket lefoglalta, azok kábítószernek minősülő kannabinoid vegyületet tartalmaztak, és a tövek száma a jelentős mennyiség alsó határát meghaladta.

A főügyészség a vádlottat jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, amely életfogytig tartó szabadságvesztés büntetéssel fenyegetett bűncselekmény.

A vádemeléskor letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

További friss információk
Fojtogatott egy nőt az utcán, mégis elengedték a rendőrök a reptérre
Chatszobában árulták a drogot
Megölte gyermekkori barátját
Húsdarálóval verték össze, majdnem belehalt
Súlyosítás: hat és fél év szabadságvesztésre ítélték az élettársát szabadulása után újra bántalmazó férfit
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat