Ma: 2024.07.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kölcsönkérni indult, megölte az idős asszonyt a cigány
Privátkopó 2024. 02. 07. 7:41:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen minősített emberölés bűntette és magánlaksértés bűntette miatt. Az elkövető nagy összegű adósságokat halmozott fel, ezért éjszaka átment a közelben lakó időskorú asszonyhoz pénzt kérni, aki elutasította, ezért a férfi késsel többször nyakon szúrta.A vádirat szerint a vádlott nagyobb összegű adósságot halmozott fel, amelyet nem tudott visszafizetni. Elhatározta, úgy szerez pénzt, hogy a vele azonos borsodi településen lakó 74 éves, egyedül élő sértettől fog kölcsönkérni. A férfi 2022. december közepén, éjszaka elment az idős asszony házához, átmászott a kerítésen a hátsó lakrész bejárati ajtaján kopogtatott. A sértett kinyitotta az ajtót és kérdezte a vádlottat, hogy mit keres ott, aki mondta, pénzre lenne szüksége. A sértett azt válaszolta nincs pénze, és felszólította, hogy hagyja el a lakást, mert értesíti a rendőrséget.

A vádlott ekkor a polcról felvett egy 10 cm. pengehosszúságú kést, azt a kezében tartva pénzt követelt az asszonytól, megfenyegette, hogy ha nem ad, akkor baj lesz. A sértett megpróbálta a lakásból kitolni a vádlottat, meglökte, közben folyamatosan kiabált, hogy hívja a rendőröket. A vádlott erre többször nyakon szúrta. A sértett a szúrások ellenére még védekezett, dulakodott a vádlottal, mindketten földre kerültek, a vádlott leszorította és újból többször, testszerte megszúrta.

A sértett ezután már nem tudott felállni, a vádlott viszont a földön fekvő nőt még tovább bántalmazta. Az elkövető a lakásban készpénz után kutatott, de semmit sem talált, így a sértettet hátrahagyva távozott az ingatlanból. A férfi a kést és a ruházatát otthonában elégette.

A bántalmazás nagy fájdalommal és elhúzódó szenvedéssel járt. A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek következtében a helyszínen meghalt.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, letartóztatásban lévő vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat