Ma: 2023.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Egy 24 éves cigánynak sikerült tovább öregbítenie Miskolc „jó hírnevét”
Privátkopó 2023. 05. 24. 6:16:00

A miskolci rendőrök elfogták azt a férfit, aki megütötte áldozatát, majd elvette a pénzét és elmenekült a helyszínről. Az elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 24 éves taktaszadai férfival szemben.

Az elkövető 2023. május 22-én, 3 óra előtt, Miskolcon, a Széchenyi utcában - szóváltás nélkül - arcon ütötte áldozatát, és „add ide a pénzed!” felszólítással, az értékeinek az átadását követelte. A sértett közel húszezer forint készpénzét odaadta a férfinak, aki ennek ellenére tovább folytatta a fenyegetést és a telefonját is meg akarta szerezni. A fiatalember ekkor már nem tett eleget a kérésnek, ezért az elkövető sietve távozott a helyszínről.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként alig egy óra leforgása alatt elfogták az elkövetőt, akit az Miskolci Rendőrkapitányságra állítottak elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

További friss információk
Egy 24 éves cigánynak sikerült tovább öregbítenie Miskolc „jó hírnevét”
Vasvillával, őrjöngve esett neki a Google Maps autójának egy balatonőszödi félnótás
A nyílt utcán rabolt a miskolci cigánynő
Álmában ölte volna meg férjét
Gondatlan veszélyeztetéssel vádolnak egy orvost
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat