Ma: 2024.07.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bíróság felrobbantásával fenyegetőzött egy félnótás
Privátkopó 2023. 09. 14. 8:04:00

Színlelt akcentussal fenyegetőzött egy férfi, hogy felrobbantja az egyik fővárosi bíróság épületét. Az eltorzított hang tulajdonosát 72 órán belül elfogták a rendőrök.Az egyik fővárosi bírósági épületben dolgozó  ügyintéző 2023. szeptember 13-án, reggel fogadott egy hívást. A telefonáló nem eresztette bő lére mondandóját, bemutatkozás nélkül rögtön a tárgyra tért, és színlelt akcentussal, egy mondattal lerendezte a beszélgetést. A férfi azzal fenyegetőzött, hogy fel fogja robbantani a bíróság épületét, ahol állítása szerint fiára börtönbüntetést szabtak ki. 

A BRFK közveszéllyel fenyegetés miatt indított nyomozást, majd rövid időn belül azonosította annak a számnak az előfizetőjét, amelyről a hívást kezdeményezték. Kiderült, hogy a készülékről a szám tulajdonosának a sógora, M. Kálmán telefonált be a bíróságra.

A férfit a belvárosi rendőrök szeptember 11-én elfogták, és közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az is kiderült, hogy M. Kálmán gyermeke ellen nem szabott ki a bíróság szabadságvesztést, sőt eljárás sem folyt vele szemben. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói M. Kálmánt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat