Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Meg akarta öletni az élettársát egy 49 éves nő
Privátkopó 2024. 02. 07. 7:37:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy nővel szemben, aki bérgyilkosokat keresett élettársa megöletéséhez, illetve társai ellen is, akik beszervezték azokat, akik a férfi megölésére ugyan nem, de 5 millió forintért a megverésére vállalkoztak.Egy 49 éves nő élettársi kapcsolatban élt egy tartós játékszenvedéllyel küzdő férfival, amely kapcsolat 2022 nyarára annyira megromlott, hogy napi szinten szólalkoztak össze, így egy tartós ellenséges viszony alakult ki köztük. A nő elhatározta, hogy az élettársa részéről őt ért napi szintű sértegetések, szóbeli támadások miatti elégtételként megöleti, és ehhez végrehajtó személyeket kívánt felkutatni.

Emiatt megkérte a vele egy munkahelyen dolgozó barátját, egy 39 éves férfit, hogy segítsen ilyen személyeket keresni. Barátja közölte, hogy a sértett megöléséhez nem kíván segítséget nyújtani, azonban van egy barátja - egy 32 éves férfi, az ügy harmadik vádlottja -, aki ismer olyanokat, akik pénzért megverik a nő élettársát. A 39 éves férfi vállalta, hogy ennek érdekében közvetít a nő és barátja között, és bemutatta őket egymásnak.

A nő a Budán létrejött találkozón továbbra is azt fejezte ki, hogy meg akarja öletni élettársát. A 32 éves férfi erre közölte, hogy a sértett megölését  túlzásnak tartja, azonban két ismerőse vállalja a sértett komolyabb megverését, ezért őket egy szintén budai találkozón be is mutatta a megbízó nőnek. A nő ezen a találkozón ismét élettársa megölését kérte, a két ismeretlenül maradt elkövető vállalta is ezt, később azonban 5 millió forintért a sértett súlyos bántalmazására tettek ígéretet.

A nő vállalta, hogy a kért pénzösszeget előteremti, azonban a vádlottak tevékenységéről időközben tudomást szerzett a rendőrség, és elfogta őket, így a sértett megverése végül elmaradt.

A Fővárosi Főügyészség a nőt emberölés előkészületének bűntettével, férfi társait súlyos testi sértés előkészületének vétségével vádolja, és velük szemben  végrehajtásában felfüggesztett börtön- és fogházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat