Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Privátkopó 2024. 06. 04. 7:13:00

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy szeméremsértően viselkedő huszonéves férfit, akit felfüggesztett fogházbüntetésre ítéltek.A bíróság által megállapított tényállás szerint a férfi 2024. május 25-én, délelőtt, Budapest XI. kerületében követni kezdett egy, számára ismeretlen, két kisgyermekével hazafelé tartó nőt, akivel beszélgetést próbált kezdeményezni. A sértett erre nem reagált, illetve igyekezett megszakítani a kommunikációt, a férfi azonban egészen a lakóházának liftjéig követte a sértettet, ahol végül a lábával a liftajtó záródását megakadályozta. Ezután a vádlott a sértett akarata ellenére emberi méltóságot sértő módon hozzáért az anyukához. A nő a férfit kilökte a liftből, aki ezután távozott.

A vádlott másnap, szintén a XI. kerületben, egy másik nőt is követni kezdett az utcán, majd, amikor a sértett hazaért, az akarata ellenére, emberi méltóságát sértve fogdosta és átölelte. A nő végül kiszabadult az ölelésből és egy járókelő rászólt a támadóra, aki ezután elmenekült.

A fővárosi rendőrök az elkövetőt azonosították, és a második támadás napján őrizetbe vették.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a férfit kétrendbeli, az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt gyorsított eljárásban az őrizetbe vétel ideje alatt bíróság elé állította. A Budai Központi Kerületi Bíróság vád szerint bűnösnek mondta ki a férfit és őt 1 év és 6 hónap - végrehajtásában 3 évre felfüggesztett - fogházbüntetésre ítélte.

Az ítélet jogerős.

További friss információk
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat