Ma: 2023.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Összevesztek egy nőn, ezért felgyújtotta alvó lakótársait
Privátkopó 2023. 03. 25. 8:00:00

A rendőrség befejezte annak a többszörösen minősített emberölési ügynek a nyomozását, amellyel összefüggésben egy Budapest XIII. kerületi Kámfor utcai romos ház tűzesetét vizsgálta.A házban 2020. május 13-án, este egy férfi és egy nő aludt, majd már a lángokra ébredtek fel. Sikerült kijutniuk, azonban a 20 éves férfi olyan súlyosan megégett, hogy kórházba szállítását követően meghalt.

Bár az elsődleges nyomok balesetre utaltak, a most lezárult eljárás megállapította, hogy az áldozatokkal együtt élő másik 18 éves férfi a társaira rúgott egy fémdobozt, amiben benzin égett. Az elkövető vélhetően azért tehette ezt, mert korábban összevesztek a nő miatt.

Az elhunyt férfi testének 90-95 százalékán II. és III. fokú égési sérüléseket szenvedett, az orvosszakértő megállapítása szerint elviselhetetlen fájdalmakat élt át, amíg elvesztette eszméletét. A 42 éves nő a lábán szenvedett kisebb égési sérüléseket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy ellen elkövetett emberölés miatt folytatott eljárást. Minősítő körülményként értékelték, hogy több ember sérelmére követte el, hiszen nem a tettesen múlt, hogy a 42 éves nő időben ki tudott menekülni.

A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték tovább az ügyészségre.

További friss információk
Két rablás és hat lopás - a szokásos cigányvédekezés: ott sem volt
A cigány állítása szerint tartozott neki az általa nem ismert férfi - megverte és kirabolta
Kábítószerrel a zsebében sétált be a rendőrség épületébe a rabló
Zavarta a permetezés, ezért kétszer tarkón lőtte szomszédját egy gyakorló elmebeteg
Nőket fenyegetett és kényszerített prostitúcióra egy nógrádi „navajonki”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat