Ma: 2024.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Összevesztek egy nőn, ezért felgyújtotta alvó lakótársait
Privátkopó 2023. 03. 25. 8:00:00

A rendőrség befejezte annak a többszörösen minősített emberölési ügynek a nyomozását, amellyel összefüggésben egy Budapest XIII. kerületi Kámfor utcai romos ház tűzesetét vizsgálta.A házban 2020. május 13-án, este egy férfi és egy nő aludt, majd már a lángokra ébredtek fel. Sikerült kijutniuk, azonban a 20 éves férfi olyan súlyosan megégett, hogy kórházba szállítását követően meghalt.

Bár az elsődleges nyomok balesetre utaltak, a most lezárult eljárás megállapította, hogy az áldozatokkal együtt élő másik 18 éves férfi a társaira rúgott egy fémdobozt, amiben benzin égett. Az elkövető vélhetően azért tehette ezt, mert korábban összevesztek a nő miatt.

Az elhunyt férfi testének 90-95 százalékán II. és III. fokú égési sérüléseket szenvedett, az orvosszakértő megállapítása szerint elviselhetetlen fájdalmakat élt át, amíg elvesztette eszméletét. A 42 éves nő a lábán szenvedett kisebb égési sérüléseket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy ellen elkövetett emberölés miatt folytatott eljárást. Minősítő körülményként értékelték, hogy több ember sérelmére követte el, hiszen nem a tettesen múlt, hogy a 42 éves nő időben ki tudott menekülni.

A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték tovább az ügyészségre.

További friss információk
Alázta és verte a rábízott gyerekeket egy vas megyei edző
A cigányszuka eladta a saját kiskorú lányát
Kiskorúaknak is árulta a tiltott szert
Egy borsodi cigány lefejelte a rendőrt, majd a kutyáját az egyenruhásokra uszította
Nem ismerte be tettét a budai gimnáziumban késelő fiatal
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat