Ma: 2024.04.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Semmi extra: 80 éves asszonyt rabolt ki Konyáron egy 25 éves „navajonki”
Privátkopó 2023. 05. 24. 6:21:00

Egy 80 éves nyugdíjas tett bejelentést a rendőrségre 2023. május 17-én, délután arról, hogy egy férfi megtámadta a kertjében és pénzt követelt tőle. A rendőrök nagy erőkkel a helyszínre vonultak és több egység is a férfi keresésébe kezdett.A 25 éves kabai lakos két napig bujkált, elment Szolnokra, majd visszajött Konyárra, ahol egy ismerősénél húzta meg magát. A rendőrök itt fogták el, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a fiatal férfi jártas volt a kis településen. Előbb egy helyi kocsmába akart betörni, menet közben azonban kiszúrta a kertjében dolgozó nőt. Letámasztotta a biciklijét a háza előtt, bemászott a kerítésen, megragadta a sértettet, befogta a száját és pénzt követelt tőle. Áldozata csak annyit kért, hogy ne bántsa, és ha megkapja a pénzt, távozzon a portájáról. Az elkövető alig 4 ezer forintot zsákmányolt, majd felpattant a kerékpárjára és elhajtott.

Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók azt is kiderítették, hogy több betörés és lopás is a férfi nevéhez köthető, ezeket sem tagadta. Rendszeresen lopásokból, besurranásokból szerezte a pénzét. Ezek pontos felderítése a nyomozás további részét fogják képezni.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

További friss információk
Budapesten árulta a kábítószert egy 49 éves férfi - egy ideig nem fogja
Szexuálisan molesztálta a 13 éves lányt
Kihasználta az idős férfi jóhiszeműségét a 27 éves nő
Fegyver és kalapács: ékszereket és közel 15 millió forintot raboltak a maszkos rablók
Kilyukasztotta a gázcsövet, hogy volt szerelme életére törjön
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat