Ma: 2023.01.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben az intézkedő rendőrökre kalapáccsal támadó férfi
Privátkopó 2023. 01. 21. 9:59:00

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte annak a férfinak az őrizetét, aki egy korábbi, rendőrök ellen irányuló erőszakos cselekménye miatt vele szembeni intézkedés során a kezében lévő kalapáccsal ismét rendőrökre támadt.A rendelkezésre álló adatok szerint a Heves vármegyei férfi 2022 novemberében egy másik állam magyarországi nagykövetségének budapesti épületét vésővel és egy baltával rongálta, a helyszínre kiérkező rendőrök vele szemben intézkedést kezdeményeztek. A rendőrök a cselekménye abbahagyására szólították fel a 40 éves férfit, aki azonban a kezében tartott baltával a rendőröket fenyegetve támadólag megindult feléjük. Az intézkedő rendőrök könnyfakasztó gázt használtak az elkövetővel szemben, majd testi kényszert alkalmazva megtörték az ellenállását.

Ezen cselekménye miatt a férfival szemben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el.

A férfi a rendőrök fenyegetésével azonban nem hagyott fel, és több fenyegető üzenetet küldött elektronikus úton az egyik rendőrkapitányság rendőreinek.

Ezen adatokra figyelemmel a nyomozó ügyészség - a Terrorelhárítási Központ közreműködésével - kutatást tervezett végrehajtani a férfi lakóhelyén és őt gyanúsítotti kihallgatása érdekében elő akarta állítani a nyomozó ügyészséghez.

A férfi a lakóhelyén megjelenő rendőröket nyomban az intézkedés megkezdésekor a kezében lévő kalapáccsal fenyegetni kezdte, majd a kalapácsot nagy erővel a közéjük dobta. A támadásban személyi sérülés nem történt.

A regionális nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítotti kihallgatását követően indítványozza letartóztatását.

A kényszerintézkedés tárgyában a bíróság várhatóan hétfőn dönt.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az intézkedő rendőrökre kalapáccsal támadó férfi
Együtt piáltak, aztán összeverte ismerősét egy 41 éves alkesz
Megverte élettársát, majd bezárkózott közös kisfiúkkal a lakásba - a TEK vetett véget az esti „programnak”
Vannak még „segítőkész”” cigányok: befogadták otthonukba a 19 éves hajléktalan lányt, akit azonnal prostitúcióra kényszerítettek
Éheztetéssel büntette „szerelmét” a „navajonki”, ha nem volt hajlandó szexmunkát végezni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat