Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
Privátkopó 2024. 06. 04. 7:22:00

Először megfenyegette, majd kést szorított a torkához, végül bántalmazta az idős asszonyt az a 42 éves bátonyterenyei nő, akit a rendőrök két nap alatt azonosítottak és elfogtak.A helybeli nő május 27-én, kora délután jelent meg egy, Bátonyterenyén élő idős asszony lakásánál, ahol először megfenyegette a sértettet, majd elővett egy kést és azt a szépkorú torkához tartva pénzt követelt tőle. Miután az idős asszony nem teljesítette a kérését, az elkövető a földre lökte a beteg és védekezésre képtelen nőt, majd bántalmazta. Az erőszakos támadó ezt követően a lakásban értékek után kutatott, végül nagyobb összegű pénzzel távozott.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói nagy erőkkel kezdték keresni a támadót. A széles körű adatgyűjtés és más nyomozási cselekmények eredményeként a nyomozók azonosították, és május 29-én elfogták a 42 éves helyi lakost. Kiderült, az asszony nem ismeretlen a nyomozók előtt, hiszen számos vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt jelenleg is folyik ellene büntetőeljárás.

A nyomozás során megállapították azt is, hogy az elkövető az idős asszony lakásába a rablást megelőző napon is bement, akkor édességet, szeszes italt és arany ékszereket vitt el, közel százezer forint értékben.

A nyomozók rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a nőt, majd kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

A hatóság tagjai vagyonvisszaszerzés keretében egy autót, valamint számos értékes ruhaneműt foglaltak le. Ez utóbbiakat a nő a rablásból származó pénzen vásárolta.

További friss információk
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat