Ma: 2022.08.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán
Privatkopo.info 2022. 06. 24. 8:02:00

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán azt a nőt, aki a gyanú szerint június 18-án megfojtotta férje szeretőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán.A nő június 18-án rányitott a férjére és annak szeretőjére, ezután a nő ütni kezdte férje szeretőjét, majd egy hamutállal fejbe vágta a férjét, aki elmenekült a helyszínről. Ezután a nő - a közlemény szerint - „puszta kézzel megfojtotta” férje szeretőjét, aki a helyszínen meghalt.

Miután a bíróság szerint fennáll a veszélye annak, hogy az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított „szabadlábra helyezése esetén megnehezítené a bizonyítást, az eljárásban részt vevő tanúkat és más személyeket befolyásolná”, ezért elrendelte letartóztatását. A gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be. 

További friss információk
Megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán
Szexuális erőszak kísérlete Budapest XV. kerületében
Bűnpártolás miatti vádemelés egy volt rendőr ellen
Húsz percen elfogták a benzinkútról rabló személyt
Lincselés Ózdon: 70 éves bácsira támadt rá egy ballagást „ünneplő” c-típusú horda
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat