Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Saját házában bántalmazta és rabolta ki az idős sértettet a 19 éves cigány
Privátkopó 2024. 02. 05. 10:08:00

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki a sértettet az otthonában bántalmazta, majd kirabolta.A vádirat szerint a 19 éves férfi tavaly ősszel ittas állapotban kereste fel a sértettet. Őt a sértett - még az udvarban - távozásra szólította fel, de a fiatalember ennek nem tett eleget, sőt követte a sértettet a házába, ahol a nyugdíját követelte tőle. Mivel a sértett a követelésnek nem tett eleget, az elkövető több alkalommal, ököllel arcon ütötte őt, amely bántalmazás következtében a sértett többszörös arccsonttörést szenvedett el.

Ezután a fiatalember kutatni kezdett a házban, talált is egy rugós bicskát, majd azt magához véve azzal fenyegette meg a sértettet, hogy ha nem adja oda a nyugdíját, leszúrja. Ezt követően folytatta a kutatást.

A vádlott végül 7800 forintot talált a sértett egyik nadrágzsebében, amelyet magához vett és távozott a helyszínről. Távozása során azonban még egyszer megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha megkapja a nyugdíját és abból nem ad oda neki 50 000 forintot, le fogja szúrni.

A letartóztatásban lévő férfi ellen az ügyészség súlyos testi sértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat. A büntetési tétel 13 évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri járásbíróág fogja meghozni.

További friss információk
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
Fogva tartotta, megütötte, megrugdosta és ollóval bántalmazta volt feleségét
Egy év alatt több százszor zaklatta volt élettársát
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat