Ma: 2021.10.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Jogerősen elítélték a szexmunkásokat „menedzselő” egykori popénekest
Privatkopo.info 2021. 10. 12. 9:52:00

A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az egykori popzenész, Varga Zsolt büntetését azzal hagyta helyben, hogy az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva, mintegy 2 700 000 millió forint, bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt.2020. november 13-án hirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a bűnügyben, amelyben az egykori UFO együttes frontembere, Varga Zsolt és két társa 2010. és 2011. évben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba fiatal, magyar nőket közvetítettek és utaztattak ki.

A bordély vezetője „jutalékot” fizetett, a volt énekes a kéjnőktől menedzselésükért „havi díjat” kért és kapott azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből. A férfi három „ügyfelétől” megtévesztéssel milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, azonban azokat magára és az együttesre költötte.

Az eljáró törvényszék a volt énekest bűnösnek mondta ki több rendbeli kerítés, csalás, valamint kitartottság bűntettében, ezért 2 év börtönbüntetésre, 3 000 000 forint pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az egykori popzenész elsőfokú ítéletét azzal hagyta helyben, hogy az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva, vele szemben mintegy 2 700 000 forint, bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt.

További friss információk
Jogerősen elítélték a szexmunkásokat „menedzselő” egykori popénekest
Hamis PCR tesztekkel kereskedőket fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai
Ukrán rabolt Veszprémben
Akkora a rend, hogy még a rendőrt is leütik a kapitányságon
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat