Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ukrán moslék zaklatott a HÉV-en egy fiatal nőt, akinek az apja aztán a megállóban sniccerrel vágta meg a nyakát
Privátkopó 2024. 02. 06. 7:56:00

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy egy férfi tapétavágó késsel vágta meg egy másik férfi nyakát egy HÉV-megállóban.A rendőrség szerint vasárnap a gödöllői HÉV-en utazott egy 21 éves nő, akit három ismeretlen férfi a gyanú szerint zaklatni kezdett, az egyikük - akarata ellenére - simogatta. A nő felhívta az apját és elmondta, mi történt, aki a megállóba sietett, és felelősségre vonta a három férfit.

Szóváltás és dulakodás alakult ki, és az apa egy nála lévő sniccerrel megvágta az egyik férfi nyakát. A sebesült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A rendőrség garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat büntetőeljárást, a körülményeket vizsgálják. Az esetről a kerepesi polgármester, Gyuricza László azt írta: „Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban. A lány apja dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta. A támadó jelenleg mentőben van, nincs életveszélyben. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.”

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat