Ma: 2021.10.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ukrán rabolt Veszprémben
Privatkopo.info 2021. 10. 12. 6:32:00

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. október 8-án, késő este, hogy Veszprém egyik parkjában egy idegen nyelven beszélő férfi megtámadott két fiatalt, és elvette mindkettőjük táskáját.Az eljárás adatai szerint a fiatalember kiabált és ütő mozdulatokat tett a sértettek irányába, akik ennek hatására átadták a hátizsákjukat.

Az elkövető a táskákkal elfutott, de a két sértett távolról követni kezdte őt egy játszótérig. Itt két ismeretlen személy segített a fiataloknak visszaszerezni hátizsákjaikat. Ekkor azonban az ukrán állampolgár üldözőbe vette az egyik sértettet, majd az egyik zsákutcában, egy fémes színű tárggyal a kezében fenyegető mozdulatokat tett felé. Az időközben értesített rendőrök az elkövetőt elfogták, és előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A 35 éves férfit őrizetbe vették, és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai kezdeményezték az ukrán állampolgár letartóztatásának indítványozását az ügyészségen. 

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ukrán rabolt Veszprémben
Akkora a rend, hogy még a rendőrt is leütik a kapitányságon
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat