Ma: 2024.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Végzetes lett az idős férfinak adott pofon
Privátkopó 2024. 04. 15. 9:14:00

A Somogy Vármegyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat azzal a negyvenes éveiben járó férfival szemben, aki úgy pofon ütött egy idős férfit, hogy az hanyatt esve halálos sérülést szenvedett.A vádirat lényege szerint a férfi 2023 októberében, egy Marcali környéki község fagyizójában múlatta az időt a baráti társaságával, köztük fia barátnőjével és annak leánytestvérével. Ekkor ugyancsak a vendéglátóhelyen tartózkodott a 80 éves sértett, aki a vádlotthoz hasonlóan szeszes italt fogyasztott.

A sértett a délután a mosdóból tért vissza az asztalához, amikor a vádlott társasága mellett elhaladva „puszit dobott” az ott ülő egyik fiatal nőnek. A vádlottat feldühítette a sértett magatartása, ezért utána ment a benti helyiségbe, ahol kérdőre vonta az idős férfit, majd tenyérrel arcon ütötte. Az ütéstől a sértett hanyatt esett és a fejét a cukrászda kövezetébe ütötte.

Ezt követően a vádlott hiába próbálta magához téríteni az eszméletlen állapotban lévő sértettet, az idős férfi a bántalmazással összefüggésben elszenvedett sérülés következtében a kórházba szállítását követően elhunyt.

A Somogy Vármegyei Főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában fogházbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
Hazudott az apa a rendőröknek azért, hogy a lánya hazaköltözzön
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Kábítószer-kereskedelem miatt továbbra is letartóztatásban egy volt rendőr
Kifosztotta az alvó betegeket a kórházban egy „navajonki”
Drogot akart rabolni két hülyegyerek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat