Ma: 2021.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Keressük a 35 éves Jekli Edina Erzsébetet (fotó)
privatkopo.hu 2016. 11. 23. 22:12:00

A hollandiai Tilburg városából eltűnt egy fiatal magyar nő. Jekli Edina Erzsébet egy hónapja semmilyen életjelet nem ad magáról, sem a családja, sem a barátai nem tudnak róla semmit.  A magyar állampolgárságú Jekli Edina Erzsébet Budapesten született, 1981.11.19.-én, anyja neve: Vadas Nagy Erzsébet. Utolsó ismert tartózkodási helye: Tilburg, Hollandia. Edina bárhol felbukkanhat Európában, hiszen a barátai szerint - a fogalom jó értelemében - egy „világcsavargó”. Kb. 170 cm magas. Vékony, törékeny testalkatú, 50-54 kg súlyú. Haja sötét barna (általában a füle aljáig, esetleg a válláig ér).

Egy hónapja nem ad életjelet magáról, sem a családja, sem a barátai nem tudnak róla semmit. Facebook-oldalát július elején használta utoljára. Eltűnése előtt rossz érzelmi állapotban volt.

Kérjük, aki az elmúlt egy hónapban látta Jekli Edina Erzsébetet, felvette vele a kapcsolatot, bármit tud hollétéről, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06-70/552-9308 (Privatkopo.hu bejelentő vonal).

További friss információk
Áprilisi tréfánál többre sikerült: kétmillió forinttal rövidítette meg a bankot
Már megint: időskorút raboltak ki a „c-típusúak”
Bántalmazta volt élettársát, az autóját is elvitte
Megverte és kifosztotta ivócimboráját
Időskorú asszonyt támadott meg a rabló - 9 és fél év fegyházbüntetésre ítélték
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat