Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Álmából felriadó gyermek érte tetten a szobájában kutató tolvajt
Privátkopó 2024. 04. 26. 5:29:00

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás kísérlete, magánlaksértés és többrendbeli lopás miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki számos bolti lopás mellett éjjel, egy családi házban, a gyerekszobában kutatott, aminek zajára a kiskorú felébredt, kérdőre vonva a tolvajt és visszavette tőle az íróasztaláról frissen elemelt pénzt. A vád szerint a kiskunhalasi nőnek munkahelye, rendszeres jövedelme nem volt, ezért lopásokból tartotta fenn magát. 2023 elején rendszeresen távozott üzletekből márkás italokkal - fizetés nélkül. Egy alkalommal a több mint 400 ezer forint értékben alkohollal, húsáruval és csokoládéval megpakolt bevásárlókocsival kisétált a fotocellás bejárati ajtón keresztül, kihasználva egy vásárló érkezése miatt az ajtó nyitódását.

A nő Kiskunhalas környéki tanyákat is fosztogatott, onnan éjjelente kakasokat vitt el, amiket utóbb eladott.

Elfogását megelőzően, 2023 szeptemberében, éjjel a vádlott a nyitott ajtón át bement egy családi házba. Éppen a gyerekszobában kutatott, amikor a zajra az ott alvó gyermek felébredt és nemcsak kérdőre vonta, de vissza is vette a meglepett tolvajtól az íróasztalról frissen elemelt készpénzt. A hangoskodásra felébredt a másik szobában alvó szülő is és együtt kizavarták a hívatlan éjjeli látogatót.

Az ügyészség a - többszörös és különös visszaeső -  nőt összesen 9 bűncselekménnyel vádolja. Az jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottal szemben az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy kedvezménnyel nem szabadulhat.

Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Strómanok világa: eldobott építőipari cégek, köddé vált tízmilliók
Szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a beteget a háziorvos
Példás büntetéssel sújtották a pedofil visszaesőt
A szülők megvesztegetésével is próbálkozott a kilencéves kislányt terrorizáló úgynevezett tanító
Szorgos család: Soroksáron és Kiskunlacházán termesztették a marihuánát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat