Ma: 2022.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Bakiparádé: önkormányzati képviselő a V4-Macron csúcstalálkozón, illegális behatoló egy budai rendőrségi területen
Privatkopo.info 2022. 01. 09. 10:17:00

Az - elvileg - igen szigorú biztonsági intézkedések ellenére a szegedi önkormányzat egyik képviselője gond nélkül besétált Emmanuel Macron és Orbán Viktor, illetve a visegrádi országok kormányfőinek decemberi, budapesti csúcstalálkozójára. Szabó Bálint fotókat is készített a francia köztársasági elnök és a magyar miniszterelnök közelében, amikor azok már a tárgyalóasztalnál ültek, sőt még szelfizett is egyet, ám a külföldi vezetők biztonságáért felelős Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei nem vették észre, hogy egy illetéktelen személy is bejutott a zárt ajtók mögött zajló diplomáciai eseményre.Szabó saját Facebook-oldalán közzé is tette a csúcstalálkozón készített fotóit, melyeken jól látszik, hogy nemcsak a tárgyalási helyszíneket látogatta meg, hanem kocsijával becsatlakozott a fővárosban közlekedő - elvileg - védett konvojba is.

Sajtómegkeresésre a Belügyminisztérium azt válaszolta, hogy a csúcstalálkozón nem történt rendkívüli esemény, így a biztosítással kapcsolatban sem folytatnak vizsgálatot, illetve közölték, hogy a Terrorelhárítási Központ főigazgatója saját hatáskörben értékeli a biztosítás tapasztalatait. Egy nappal később aztán a TEK elismerte, hogy a csúcstalálkozóval kapcsolatos információk valósak.

Állítólag a TEK főigazgatója, Hajdu János a Macron-látogatás után minden részletre kiterjedő értékelést ismertetett az állomány előtt, ennek részleteiről azonban a minősített adattartalom miatt nem adtak tájékoztatást. 

Egy normális országban, egy ilyen súlyos hibát követően, Hajdu János TEK-főigazgatót úgy rúgnák fenékbe, hogy a Jupiterig repülne. De Magyarország már jó ideje nem normális ország, így Hajdu továbbra is főigazgató maradhat - és várhatjuk a következő TEK-bakit.

Aztán…

Illegálisan hatolt be valaki egy - elvileg - zárt és védett rendőrségi területre a budai Vár közelében szombaton, késő este.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy „több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt”.

Úgy tudni, a TEK több páncélozott járműve is feltűnt a helyszínen, ahova húsz kisbusszal érkeztek meg a rendőrök.

A jelek szerint valami nagyon nincs rendben a rendvédelem területén. Úgy tűnik, Pintér Sándor belügyminisztert túlságosan lefoglalják az egészségügy átalakításával kapcsolatos kérdések, ezért kevesebb energiája marad saját területének rendben tartására.

További friss információk
Továbbra is letartóztatásban a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke - korábban félreérthető tájékoztatást adott a Központi Nyomozó Főügyészség ezzel kapcsolatban
Ügyészség: nem felelős L.L. Junior kisfia haláláért az édesanya - barátnője ellen emeltek vádat
Kényszerítés szexuális kapcsolatért
Bakiparádé: önkormányzati képviselő a V4-Macron csúcstalálkozón, illegális behatoló egy budai rendőrségi területen
15 éves lánytól követelt szexuális tartalmú fényképeket, videókat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat