Ma: 2022.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Bakiparádé: önkormányzati képviselő a V4-Macron csúcstalálkozón, illegális behatoló egy budai rendőrségi területen
Privatkopo.info 2022. 01. 09. 10:17:00

Az - elvileg - igen szigorú biztonsági intézkedések ellenére a szegedi önkormányzat egyik képviselője gond nélkül besétált Emmanuel Macron és Orbán Viktor, illetve a visegrádi országok kormányfőinek decemberi, budapesti csúcstalálkozójára. Szabó Bálint fotókat is készített a francia köztársasági elnök és a magyar miniszterelnök közelében, amikor azok már a tárgyalóasztalnál ültek, sőt még szelfizett is egyet, ám a külföldi vezetők biztonságáért felelős Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei nem vették észre, hogy egy illetéktelen személy is bejutott a zárt ajtók mögött zajló diplomáciai eseményre.Szabó saját Facebook-oldalán közzé is tette a csúcstalálkozón készített fotóit, melyeken jól látszik, hogy nemcsak a tárgyalási helyszíneket látogatta meg, hanem kocsijával becsatlakozott a fővárosban közlekedő - elvileg - védett konvojba is.

Sajtómegkeresésre a Belügyminisztérium azt válaszolta, hogy a csúcstalálkozón nem történt rendkívüli esemény, így a biztosítással kapcsolatban sem folytatnak vizsgálatot, illetve közölték, hogy a Terrorelhárítási Központ főigazgatója saját hatáskörben értékeli a biztosítás tapasztalatait. Egy nappal később aztán a TEK elismerte, hogy a csúcstalálkozóval kapcsolatos információk valósak.

Állítólag a TEK főigazgatója, Hajdu János a Macron-látogatás után minden részletre kiterjedő értékelést ismertetett az állomány előtt, ennek részleteiről azonban a minősített adattartalom miatt nem adtak tájékoztatást. 

Egy normális országban, egy ilyen súlyos hibát követően, Hajdu János TEK-főigazgatót úgy rúgnák fenékbe, hogy a Jupiterig repülne. De Magyarország már jó ideje nem normális ország, így Hajdu továbbra is főigazgató maradhat - és várhatjuk a következő TEK-bakit.

Aztán…

Illegálisan hatolt be valaki egy - elvileg - zárt és védett rendőrségi területre a budai Vár közelében szombaton, késő este.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy „több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt”.

Úgy tudni, a TEK több páncélozott járműve is feltűnt a helyszínen, ahova húsz kisbusszal érkeztek meg a rendőrök.

A jelek szerint valami nagyon nincs rendben a rendvédelem területén. Úgy tűnik, Pintér Sándor belügyminisztert túlságosan lefoglalják az egészségügy átalakításával kapcsolatos kérdések, ezért kevesebb energiája marad saját területének rendben tartására.

További friss információk
Áramot vezetett a bejárati ajtóba, mert megelégelte a sorozatos betöréseket
Kislányokat fogdosott
Prostitúciós tevékenység végzésére adta ki a lakását
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
„Védjük meg a gyerekeket”: 56 éves fideszes politikus követett el szexuális visszaélést egy 13 éves diáklánnyal szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat