Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Cigikunyerás után verte össze áldozatát egy „navajonki” Tatabányán
Privátkopó 2023. 09. 09. 10:08:00

A Tatabányai Járási Ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki cigitarhálás után vert meg egy járókelőt Tatabányán. A vármegyei főügyészség helyettes szóvivője közölte, hogy a letartóztatására azért volt szükség, mert az elkövetővel szemben fennáll a bizonyítás megnehezítésének, valamint a bűnismétlésnek a veszélye.A megalapozott gyanú szerint a férfi szeptember 3-án, 21 óra 20 perc körüli időben, Tatabányán, egy téren cigarettát kért a sértettől, aki azonban közölte vele, hogy nincs már több cigarettája. A gyanúsított ettől ideges lett és hirtelen mindkét oldalról ököllel arcon ütötte, amitől a földre esett. Ezután odalépett és a nadrágjából kivett két cigarettacsikket, valamint 500 forint aprópénzt. A támadó ezután övtáskájában lévő irattartójából további 1500 forint készpénzt vett el.

A sértett eközben megpróbált felállni, mire a gyanúsított egy alkalommal vállon rúgta, aki ennek ellenére felállt, és a gyanúsítottól kérte vissza az irattartóját. A bántalmazott az arcán, valamint a térdén nyolc napon belül gyógyuló, horzsolásos sérülést szenvedett el.

A férfi ezen cselekménye miatt a nyomozó hatóság kifosztás bűntette megalapozott gyanúját közölte vele.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított cselekménye súlyosabb bűncselekmény, rablás bűntett megállapítására is alkalmas lehet, azonban ezzel kapcsolatban a nyomozás még folyik.

További friss információk
Ellátatlanul hagyta három gyermekét és a magatehetetlen édesanyját - a főügyészség emberöléssel vádolja
A Pikk-Pakk sztori: egymás után „dobálták el” a kerékpáros futárszolgálatot működtető, adótartozással terhelt cégeket
Szépségversenyeinek részvevőivel tartatta ki magát - fegyházbüntetést kért a főügyészség Répás Lajosra
Így szabadultak meg nyűggé vált cégeiktől a Dunaparti Sportegyesület képviselői
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat