Ma: 2023.03.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
A Privátkopó az olvasók segítségét kéri a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente 1996-os, halálos kimenetelű, kecskeméti balesete körülményeinek tisztázása érdekében
Privátkopó 2023. 03. 06. 12:13:00

A Privátkopó bűnügyi portál az elmúlt napokban több e-mailt kapott azzal összefüggésben, hogy Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. elnök-tulajonosa, az RTL „Cápák között” című befektetési műsorának állandó szereplője pénteken, délelőtt - a TikTok oldalán - „önként” bevallotta, hogy 1996-ban ittasan vezette Alfa Romeo típusú autóját, emiatt nekicsapódott egy villanyoszlopnak, amelynek következtében 26 éves, kisgyermekes barátja az életét vesztette. Azt tervezzük, hogy folytatjuk az ügy feltárását, ehhez az olvasók segítségét (is) kérjük.A Petőfi Népe 1996. október 14-i lapszámának címoldalán megjelent hír

Az elmúlt három napban több e-mailt kapott a Privátkopó bűnügyi portál szerkesztősége Szentkirályi Ásványvíz elnök tulajdonosa, RTL „Cápák között” című befektetési műsorának állandó szereplője 1996 októberében bekövetkezett, halálos kimenetelű balesetével kapcsolatban, amelyet - állítása - szerint „enyhén ittas” okozott.

Azt is állította a „bűnbánó” Balogh, hogy a bíróság korrekten járt el és szerinte „megfelelő büntetést” szabott ki - ami egyébként felfüggesztett börtönbüntetés volt.

A péntek óta beérkezett információk szerint nem minden úgy történhetett, ahogy Balogh a közösségi oldalán előadta.

                               Szerinte a „megfelelő” büntetést kapta

Felmerült, hogy talán nem is „enyhén” volt ittas a tragikus baleset bekövetkezése pillanatában. Aztán felmerült az is, hogy néhai édesapja, Balogh Sándor mozgathatta meg kiváló hatósági kapcsolatait a büntetőeljárás során a fia érdekében. Van, aki szerint az elhunyt fiatalemberre, Sz. Balázsra kenhették a felelősséget - már nem tudott védekezni -, miszerint az áldozat „belekapott a kormányba”, ezért vágódtak neki a villanyoszlopnak.

Sok nyitott kérdés van, amely tisztázásra vár.

Ennek érdekében kérjük, hogy aki információkkal rendelkezik Balogh Levente 1996 októberében, Kecskeméten bekövetkezett, halálos kimenetelű balesetéről, írja meg azokat a Privátkopó bűnügyi portálnak. Köszönjük!

Az informátorok személyét bizalmasan kezeljük, a levélírók nevét senkinek nem adjuk ki, inkognitójukat megőrizzük.

E-mail: [email protected]

Korábbi cikkünk a témában:

https://www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&AN=baloghlevente&MN=Hirmix&LN=Hungarian

További friss információk
Botrány! Az ügyészség szerint az egyik kereskedelmi televízió népszerű műsorvezetője pénzért közösült arab férfiakkal! (részletek hamarosan)
A Privátkopó az olvasók segítségét kéri a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente 1996-os, halálos kimenetelű, kecskeméti balesete körülményeinek tisztázása érdekében
Népszerű rádiós műsorvezető és a „sonkakirály” is a szökésben lévő, egykori hírhedt olajbűnöző szűk baráti köréhez tartozott
Felesége kiskorú rokonát molesztálta szexuálisan egy hernyó
Egy tanú azt állítja, hogy rendőrkapitány és rendőrök jártak a budai milliárdost fogva tartó, majd később meggyilkoló erőszakos bűnözőkhöz „beszélgetni”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat