Ma: 2022.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Szexuális cselekmények végzésére vett rá fiatal lányokat egy nő
Privatkopo.info 2022. 03. 11. 6:33:00

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy nővel és egy férfival szemben. A nő két fiatal lányt arra bírt rá, hogy a férfival - hónapokon keresztül - szexuális cselekményeket végezzenek.A vádirati tényállás lényege szerint a nő a 14 év alatti lányát és a 18 év alatti unokahúgát 2020. június és október között többször rábírta arra, hogy a férfi otthonában engedjék meg azt, hogy a férfi alkalmanként (és fejenként) 10 000 forintért szexuális cselekményt végezzen velük. A lányok a férfitől kapott pénzt minden esetben odaadták a nőnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a nővel szemben emberkereskedelem bűntette, a férfival szemben gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre.

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a nővel szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást, valamint vagyonelkobzást, a férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást szabjon ki, továbbá végleges hatállyal tiltsa el minden olyan tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatt gyermekekkel foglalkozna.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Áramot vezetett a bejárati ajtóba, mert megelégelte a sorozatos betöréseket
Kislányokat fogdosott
Prostitúciós tevékenység végzésére adta ki a lakását
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
„Védjük meg a gyerekeket”: 56 éves fideszes politikus követett el szexuális visszaélést egy 13 éves diáklánnyal szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat