Ma: 2022.10.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Kislányokat fogdosott
Privatkopo.info 2022. 04. 27. 6:40:00

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádat emelt egy úgynevezett férfi ellen, aki több kiskorú lányhoz akart szexuálisan közeledni. Szeméremsértés miatt kell bíróság elé állnia.A vádirat szerint a férfi ismeretségi körébe tartozó, jellemzően tizennégy év alatti lányok irányában fokozott szexuális vágyat érzett. Ezt úgy elégítette ki, hogy megpróbált testi érintkezésben megnyilvánuló kapcsolatot létesíteni a kiszemelt áldozatokkal. Előfordult, hogy olyan termékek megvásárlásában segédkezett nekik, amelyeket életkoruknál fogva ők nem vehettek volna meg. Ekkor ellentételezésként meghatározott ideig tartó ölelést kért tőlük a férfi.

Ugyanakkor három esetben ennél messzebb is ment. 2020 augusztusában, Dunaharasztiban, egy baráti összejövetelen egymás után három lányt is tolakodóan zaklatott.

Az első esetben először simogatni kezdte a kiválasztott lányt, majd kihasználta, hogy elaludt és fenekét fogdosta. Ekkor a sértett feleszmélt és elutasította a férfit. A következő alkalommal a férfi felajánlotta egy lánynak, hogy cigarettát vásárol neki, ha hagyja magát megfogdosni. A lány ezt visszautasította, de a férfi ennek ellenére fenekét és mellét is megfogta, illetve ruházata alá nyúlt. A harmadik lány combját, illetve nemi szervét fogdosta. Ennek ellenére közöttük nem történt egyéb szexuális cselekmény.

A kiskorú sértett lányok tájékoztatták szüleiket, akik feljelentették az elkövetőt. Ellene a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség három rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
A két éve megfojtott és elégetett budai milliárdos Mága Zoltán jó barátját vélte felismerni a trezorját ellopó betörők egyikében - a széfben tárolt kulcsok később az őt kivégző Makai-klánhoz kerültek
Egy év és nyolc hónap börtön egy leszbikus pár bántalmazásáért
Fényes nappal randalírozott egy tökrészeg nő a faluban
Hat év börtönbüntetésre ítélték a fotóst, aki kiskorúakat fényképezett meztelenül és vett rá szexre, miközben modellkarrierrel hitegette őket
Apa és fia együtt árulták a marihuánát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat