Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kétszer szökött meg a bűnügyi felügyeletből
Privátkopó 2024. 02. 27. 12:04:00

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 39 éves férfival szemben, aki megszökött a bűnügyi felügyeletből.A vádirati tényállás szerint a 39 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem miatt folyt eljárás, amelynek során a Fővárosi Törvényszék 2022 márciusában elrendelte a terhelt bűnügyi felügyeletét. Ennek keretében meghatározták, hogy a férfi mely területeket nem hagyhatja el és elektronikus nyomkövetővel látták el.

A vádlott ezek ellenére 2022 októberében, Győr külterületén a nyomkövető eszközt a lábáról eltávolította és megszökött. A leszerelt eszközt végül a hatóság megtalálta.

Emiatt a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki a vádlott ellen. Ennek eredményeként a férfit 2023 májusában, Spanyolországban el is fogták, ahol az ottani bíró ismét elrendelte a bűnügyi felügyeletét. A férfi azonban az ottani bűnügyi felügyelet szabályait is megszegte és újra megszökött.

Az azóta is ismeretlen helyen tartózkodó vádlott ellen az ügyészség a távollétében emelet vádat fogolyszökés miatt. Vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben a döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

További friss információk
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
Álmából felriadó gyermek érte tetten a szobájában kutató tolvajt
200 millió forintot meghaladó adótartozás miatt számoltatta fel a NAV Geszti Péter cégeit - nem sokkal korábban még repülőgépet és luxusautókat vásároltak
Lopásra tanította gyermekeit az úgynevezett anya
Dél-Baranyában terjesztettek kábítószert - az ügyészség egyezséget kötött a dílerekkel
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat