Ma: 2021.11.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” - mondta a házaló cigányasszony, és már vitte is az aranyat
Privatkopo.info 2021. 11. 24. 9:51:00

A Pásztói Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 62 éves, paplanokkal házaló hatvani nő ellen, aki egy mozgásában korlátozott idős asszonytól tulajdonított el arany ékszereket. A vádhatóság felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.Az ágyneműkkel házaló nő 2021. június 5-én, reggel érkezett Héhalom településre. Egy ingatlan teraszán egyedül ülő idős nőt megszólított, paplant kínált neki eladásra.

A 72 éves, nehézkes mozgású, korábbi balesete miatt végtagjai mozgásában erősen korlátozott asszony közölte, hogy nem kér semmit, és egyébként is egyedül van otthon, mire a vádlott a csukott, de nem zárt kiskaput kinyitotta, belépett a kertbe és ott lerakott több paplant tartalmazó táskát.

A sértett a házaló felé lépett és újra közölte, hogy nincs pénze és nem akar paplant vásárolni, mire a vádlott kijelentette, hogy „jó lesz a nyaklánc, meg a gyűrű is”, majd gyors és határozott mozdulatokkal kikapcsolta és levette az asszony nyakában lévő aranyláncot, ujjairól lehúzott három gyűrűt, majd sietősen távozott.

A bűncselekménnyel okozott 286 000 forint kár utóbb megtérült, mivel a nyomozás elrendelését követően a vádlott a sértett férjének visszaadta az ékszereket.

Az ügyészség a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes sértett sérelmére elkövetett kifosztás bűntette miatt emelt vádat a vádlott ellen, amelyben a nő büntetlen előéletére és a kár megtérítésére figyelemmel felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Rendvédelmi szakértő: trükköznek Pintérék a statisztikájukkal, az a csoda, hogy van még rendőrség
Szexuális kényszerítés kísérlete miatt letartóztattak egy alárendeltjeit zaklató volt katonát
„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” - mondta a házaló cigányasszony, és már vitte is az aranyat
Gyanúsított lett a hőguta következtében megfulladt rendőrkutyák gazdája
13 éves gyereklányt bírt rá pornográf videók készítésére egy „férfi”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat