Ma: 2023.03.04.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Felesége kiskorú rokonát molesztálta szexuálisan egy hernyó
Privátkopó 2023. 03. 04. 11:20:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség sikeresen indítványozta a tizennégy éves lányt szexuálisan zaklató férfi büntetésének a helybenhagyását.A jogerős ítéleti tényállás szerint a férfi a kislány nagynénjének a férje. A férfi 2017. évben kutyasétáltatás ígéretével a gyermeket a lakásába csalta, majd azt kérte tőle, hogy menjenek a pincébe. Ott a férfi a megrémül kislányt többször megcsókolta, vele szexuális cselekményt végeztetett.

A férfi 2020 februárjában több alkalommal ismét rávette az akkor már tizenhét éves lányt, hogy találkozzanak. Autóval érte ment, a lakásához, vagy egy közeli erdőbe vitte, és - tiltakozása ellenére - erőszakkal közösült vele.

A lány félt, hogy elveszíti szüleit - akik úgy fogadták örökbe -, ezért nem mert szólni nekik a vele történtekről.

A Székesfehérvári Törvényszék a férfit szexuális erőszak bűntette és folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 9 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet ellen a férfi és a védője enyhítésért fellebbeztek.

A Győri Ítélőtábla a 2023. március 2-án kihirdetett határozatában a fellebbviteli főügyészség álláspontjával értett egyet, a férfi büntetését nem enyhítette.

További friss információk
Felesége kiskorú rokonát molesztálta szexuálisan egy hernyó
Egy tanú azt állítja, hogy rendőrkapitány és rendőrök jártak a budai milliárdost fogva tartó, majd később meggyilkoló erőszakos bűnözőkhöz „beszélgetni”
Termőföld jogellenes megszerzése gyanújával nyomoztak Hajdú-Bihar megyében
Kulcsár Edina prostiügye: az a legkevesebb, hogy - nyilvános bocsánatkérés kíséretében - visszaadja a koronáját a szépségverseny szervezőinek
Az ügyészség szerint Kulcsár Edina prostitúciós tevékenységet végzett arab országokban - ezt követően képviselte szépségkirálynőként Magyarországot
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat