Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
A közismert asszony férje: „A feleségem alkoholista, folyamatosan megcsalt”
privatkopo.hu 2014. 06. 24. 9:53:00

„2007-től napi szinten rendszeressé vált a feleségem alkoholfogyasztása, ami függőségi, alkoholistaként említhető szintig fokozódott. Viselkedése megváltozott, agresszív lett és gyermekeink ellátására korlátozottan volt alkalmas. Többször otthon hagyta kisgyermekeinket éjszaka, míg cigarettáért leszaladt a boltba, illetve jó néhányszor ittas állapotban vezette haza kocsiját, miközben gyermekeink mögötte ültek” - írta bírósági beadványában egy „közismert asszonyról” a férje. „2008 év elején rajtakaptam a János-hegy tetején, az autójában félreérthetetlen élethelyzetben egy akkori SZDSZ-es politikussal” - fogalmazott a férfi.Van egy „közismert személyiség”, egy asszony, akinek férjéről - számos alkalommal - nagyon csúnya dolgok jelentek meg a sajtóban az elmúlt időszakban. A férfi véleményét eddig nem ismerhette meg a nyilvánosság, a média szinte kizárólag a nő szemszögéből tálalta az eseményeket. A privatkopo.hu most két dokumentumból közöl részleteket, azzal a céllal, hogy az olvasóközönség teljesebb képet kaphasson a történtekről. (A személyiségi jogok védelme érdekében az asszony nevét, monogramját, foglalkozását, munkáltatóját, életkorát nem közöljük - privatkopo.hu)

Az alábbiakban szó szerinti részleteket közlünk a „közismert asszony” férjének gyanúsítotti kihallgatásán, 2012 őszén felvett rendőrségi jegyzőkönyvből.

„Elmondom, hogy 8 éve házastársak vagyunk. Házassági szerződésünk nincs, vagyonközösségben élünk. Tudomásom szerint a Hublot (a feleség rendőrségen tett állítása szerint 114 gyémánttal kirakott, 3 millió forint értéket képviselő - a szerk.) órát a feleségem elmondása szerint a Hublot cég egyik tulajdonos-vezetőjétől kapta ajándékba. Többször hangoztatta a feleségem - több tanú előtt -, hogy ajándékba kapta Wladan H. cseh úriembertől, a már hivatkozott tulajdonostól. Utólag derült ki, hogy az órát a feleségem a szeretőjétől - a nevezett cseh úriembertől - kapta, erre vonatkozóan írásos bizonyítékaim vannak, amit csatolni fogok. Ezzel kapcsolatban elmondom még, hogy amikor a feleségem megkapta a szeretőjétől az órát, akkor utána rá 1-2 hónapra a ….. (munkáltatójánál) kirobbant egy botrány, mégpedig annak kapcsán, hogy a feleségemet a …. (munkáltató) futtatta fel, ezért az úgymond másodállásaiban kapott jövedelmei után 30 %-ot be kell fizetnie a ….. (munkáltatójának) jogdíjként.  Kérték tőle többek közt az óra értékének is a 30 %-át. Feleségem elmesélte a kollégáinak, hogy hogy kapta az órát, ami eljutott a vezetőséghez, ezért kérték a 30 %-ot. Ez is azt bizonyítja, hogy ő ezt nem promóciós céllal kapta, és emiatt kerülhetett elő - utólag - szerződés, gyanúm szerint ezen büntetőeljárás miatt. Tekintettel arra, hogy a promóciós szerződést a feleségem a szeretőjével kötötte, ezért vitatom annak a magánokiratnak a valódiságát. (…)

2012.09.21-én a feleségemmel szóváltásba keveredtem, mert kiderült számomra, hogy van még egy szeretője. A feleségem be volt rúgva ezen a napon, mint az elmúlt 1 évben szinte minden másnap. A veszekedés során ezt a Hublot órát hozzám vágta, amit én a lakáson belül biztonságba helyeztem és még aznap elköltöztem otthonról. Ön és közveszélyes a feleségem, alkoholista, erre az életvitelére az összes szomszéd tanú, akik hallották és látták, hogyan viselkedik. Miután kiderült számomra, hogy nem is egy, hanem több úriemberrel megcsal, ezért elköltöztem és véglegesen eldöntöttem, hogy elválok. (…)

Az emailezgetés közben …… (a feleség) ismerőseimnek is elkezdett fenyegető e-maileket küldeni. Üzent az egyik ismerősünknek emailben, hogy beszéljen velem, hogy adjam vissza a laptopot és az órát, mert rossz hatással lesz a mi együttműködésünkre, és az ő hírnevükre is. „Mivel ti is közismert emberek vagytok, ezért nem akarhatjátok, hogy a sajtó ezen csámcsogjon.” A fenyegetés súlyos hátrány kilátásba helyezésével valósult meg. (…)

A feleségem 1 éve alkoholista. Erről ő maga is nyilatkozott. Több mint 10 főt fel tudok sorakoztatni a hűtlenségeire. (…) Én az irataimat kerestem pénteken, és a szekrényben a ruhái között boros üvegeket találtam. Azt nem tudom, hogy akkor mennyi alkoholt fogyasztott, az utóbbi időben az összes otthon lévő italt elfogyasztotta. Szerdán tapasztaltam, hogy több mosatlan pohár volt széthagyva a lakásban, használt kondomot is találtam a szemetesben. Pénteken raktam rendet a lakásban. (…) Én még ilyen részegen nem láttam a feleségemet, és ilyen állapotában olyan helyzetet teremtett, amiből én menekülök, olyannyira, hogy kénytelen vagyok elhagyni a lakásunkat. Ő részegen a sarokba szorít, ordít, lefogja a kezem, akadályoz abban, hogy kikerüljem, otthagyjam. Amikor korábban ágyban voltam, amikor részeg volt, akkor rám ugrott, rám térdelt. (…) Visszaindultam haza, azonban már nem tudtam bemenni a lakásunkba, mert belülről bezárta a feleségem, így kénytelen voltam a kocsim hátsó ülésén aludni. Másnap elköltöztem otthonról, az irodámban aludtam. Kb. 3 nap után a feleségem visszasírta magát, hogy béküljünk ki.  Azt nem tudom, hogy a a feleségem ittas állapotban elesett-e, megütötte-e magát. A kerti partin legalább 10-en lehettek, ők tudják tanúsítani, hogy mennyit ivott. Sokszor beismerte, hogy ez az állapot, amibe ő került, az alkoholizmus. Több üres üveget találtam meg eldugdosva a lakásban szerteszét, szekrényekben, és olyan helyeken, ahol egyébként nem szoktunk alkoholt tartani. Tudomásom szerint járt pszichiáterhez emiatt, illetve több alternatív segítséget próbált igénybe venni. Önkívületi állapotban állandóan felhív telefonon, 22 perc alatt akár 90 hívást kezdeményez, nem tudom a munkám végezni. (…)

Gyakorlatilag tavaly november óta voltak jobb-rosszabb időszakaink, de folyamatosan derültek ki újabb megcsalásai, én is többször elköltöztem, ő is többször elköltözött, de megkíséreltük helyreállítani a kapcsolatunkat. Nem ment. A januári elköltözésnek konkrét kiváltó okát nem tudom megnevezni, az állandó őrület, az alkoholizmusa, az ide-oda költözés ment már előtte is. De aztán hazaköltözött, békültünk, nyaralni voltunk több helyen is, szórakozni jártunk. (…)”

Az alábbiakban szó szerinti részleteket közlünk a „közismert asszony” férjének polgári peres bírósági eljárásban, 2013-ban - írásban - tett észrevételeiből.

„Fiúnk fogantatását követően feleségem házasságkötési igényét erőteljesen kifejezte, azzal együtt, hogy tisztában volt foglalkozásommal, ami 2008 végéig átlagon felüli életszínvonalat biztosított számunkra. Legális tevékenységet végeztem, büntetlen előéletű vagyok, a ….. tevékenység végzéséhez szükséges magasabb szintű átvilágításon minden évben átestem, amivel soha nem volt probléma. Így érthetetlenül állok felperes (a feleség - a szerk.) ezzel kapcsolatos megjegyzéseivel szemben. Munkám természetével, a kapcsolódó elfoglaltságokkal (időnkénti vidéki utazás, éjszakai távollét), valamint üzlettársaim, partnereim kilétével felperes tisztában volt. A beadványában szereplő „Koszi klán” tagjaival megismerkedésünkkor együtt vacsoráztunk. (…) Felperes az anyaságot nagyon nehezen élte meg, az addig folyamatosan aktív társadalmi életet élő feleségem, a közszereplői szerepkörből kiszakadva, a kislányunk megszületése után mély depresszióba esett, amit több szakemberrel próbáltunk orvosolni. Látva, hogy a felperes ekkora bajban van lelkileg, próbáltam a lehető legjobb tudásom szerint őt támogatni, ezért kislányunk megszületése után én maradtam otthon a gyerekekkel GYED-en, míg felperes minden munkát próbált elvállalni, hogy lelkileg ismét egyensúlyba kerüljön. (…)

2007-től napi szinten rendszeressé vált a felperes alkoholfogyasztása, ami függőségi, alkoholistaként említhető szintig fokozódott. Viselkedése megváltozott, agresszív lett és gyermekeink ellátására korlátozottan volt alkalmas. Többször otthon hagyta kisgyermekeinket éjszaka, míg cigarettáért leszaladt a boltba, illetve jó néhányszor ittas állapotban vezette haza kocsiját, miközben gyermekeink mögötte ültek. A felperes alkoholizmusát segítségkérés céljából felperes édesapjával is megosztottam, de a függőség létének megkérdőjelezésével szőnyeg alá söpörték a problémát, így tőlük segítséget nem kaptam. Házasságunk megromlásához továbbá nagyban hozzájárult, hogy a gazdasági válság kezdetén, 2008-tól az addig biztos, és magas színvonalú megélhetést biztosító vállalkozásaim sorra tönkrementek, az addigi életszínvonalunkat nem tudtam fenntartani, és a szerényebb megélhetéshez szükséges anyagi forrásokat is csak a korábbinál több munkával tudtam megteremteni. Felperes elégedetlenségének többször, nyilvánosan, baráti társaságban, ismerősök előtt hangot adott, ami nagyon megalázó volt, és otthon állandóvá vált - erősen ittas állapotában - a gyermekeink előtti hangos vita, kiabálással történő minősítésem. (…)

Már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy felperes irántam fennállt érzelmei is számottevően „mérséklődtek” - arányban a gazdasági erőm csökkenésével. 2007 év közepétől vettem észre, hogy felperes több alkalommal más férfiak intim társaságát kereste, amelyek egyértelműen bizonyíthatóak. Így például 2008 év elején rajtakaptam a felperest a János-hegy tetején, az autójában félreérthetetlen élethelyzetben egy akkori SZDSZ-es politikussal. Felperes a szeretőitől nagy értékű ajándékokat fogadott el, amelyekkel barátainknak is folyamatosan eldicsekedett. (…) Kapcsolatunk 2011. november 1-jén vált kritikussá, amikor ismét rajtakaptam egy férfivel, akivel „munkakapcsolat” címén találkozgatott. Ekkor elköltöztem otthonról, és elhatároztam, hogy elválok. Ettől a felperes nagyon kétségbeesett, egyre több alkoholt fogyasztott, és minden eszközt próbált bevetni, hogy mégis együtt maradjunk, de leginkább a gyerekeinket használta fel arra, hogy ezt elérje. Ez sikerült is neki, kb háromheti különélés után visszaköltöztem közös lakásunkba, és próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat. (…)

A házassági életközösségünk 2012…….-én szakadt meg, miután egy üzleti útról hazaérkezve, az üres, kivilágított lakásba belépve megtaláltam a felperes elől hagyott naplóját, illetve azt a laptopt, amit ő használt, amiben saját maga leírja többszöri hűtlenkedéseit, beismeri alkoholizmusát, valamint  legnagyobb megdöbbenésemre a számítógépen az abban a pillanatban történő skype-beszélgetés tartalmát is módomban volt elolvasni, amiben felperes éppen az egyik aktuális szeretőjével beszélte meg, hogy aznap este nála alszik, valamint az előző napi együttlétüket ecsetelték. Ez a férfi egy olimpiai bajnok sportoló volt.

(A chatbeszélgetés tartalma:

„Olimpiai bajnok sportoló: nagyon jól éreztem magam :)

Közismert asszony: Jól laktál?Drága

Olimpiai bajnok sportoló: veled nem

Közismert asszony: :) Mit csinálsz este?

Olimpiai bajnok sportoló: várok rád

Közismert asszony: ok, hívlak és érkezem

Olimpiai bajnok sportoló :)

Közismert asszony: Borod van?

Olimpiai bajnok sportoló: vörös és fehér

Közismert asszony: És stendhal?

Olimpiai bajnok sportoló: mikor érsz ide? elmegyek rosét venni

Közismert asszony: Nyugodtan

Olimpiai bajnok sportoló: ok, enni? valamit

Közismert asszony: Bármi

Olimpiai bajnok sportoló: én vagy mozzarella:? :)

Közismert asszony: Kaja

Olimpiai bajnok sportoló: itt is alszol?

Közismert asszony: Vagy kiviszel …...-re (szüleihez - a szerk.)

Olimpiai bajnok sportoló: akkor itt! húzok ágyneműt! mentem borért! várlak, gyere, kulcsod van!)

Ekkor szembesültem azzal is, hogy a laptopon nem csak a felperes adatai vannak, hanem az én összes dokumentumom, e-mail beállításaim, levelezéseim, üzleti titkaim is megtalálhatóak, amikhez általam addig nem ismert módon jutott hozzá. Ezek után úgy döntöttem, hogy végleg meg kívánom szakítani a kapcsolatot a felperessel és el kívánok válni tőle. Összepakoltam egy bőrönd ruhát és elköltöztem az irodámba, ahová magammal vittem a bizonyítékokat rejtő laptopot is. (…)”

(folytatjuk)

További friss információk
Hatósági kapcsolatai segítségével bűnözhetett hosszú éveken keresztül „Dr. Uzsora”, a milliárdos szolnoki ügyvéd
Így mennek a dolgok Magyarországon: bűnöző ügyvéd befolyásolta az NNI nyomozását, hamis tanúkat szállított a rendőröknek, hogy hatósági segítséggel tönkretegye üzleti ellenlábasát - mindezt főügyészségi „felügyelettel”
Gyermekpornográf felvételek miatt letartóztattak egy vén hülyét
Ítélet gyermekpornográfia miatt indult eljárásban
Kiskorú lányokat vett rá kamera előtti vetkőzésre, majd megzsarolta őket az intim felvételekkel
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat