Ma: 2022.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Egy év és nyolc hónap börtön egy leszbikus pár bántalmazásáért
Privatkopo.info 2022. 06. 13. 8:08:00

2021 júliusában, egy hónappal a propagandatörvény megszavazása után, egy férfi szidalmazott és bántalmazott egy, az Andrássy úton békésen sétáló leszbikus párt. A példás gyorsasággal lefolytatott eljárásban az elkövetőt - jogerősen - egy év és nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, de annak végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztette.A két nő egymást átkarolva sétált a budapesti Andrássy úton, amikor egy férfi odakiáltotta nekik: „mocskos buzik, takarodjatok át a túloldalra!” A pár közelebb érve, próbálta őt kikerülni, de mikor elhaladtak mellette, az elkövető belökte őket a parkoló autók közé. A férfi trágár, sértő módon tovább szidalmazta a nőket, ameddig egy közeli házba be nem ment.

A gyűlölet-bűncselekmény a feljelentés után hat hónap alatt eljutott a bírósághoz. A Pesti Központi Kerületi Bíróság, tekintettel arra, hogy egyszerű megítélésűnek tartotta az ügyet, rövid idő alatt, tárgyalás tartása nélkül felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte az elkövetőt közösség tagja elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt.

További friss információk
Egy év és nyolc hónap börtön egy leszbikus pár bántalmazásáért
Jön! Új cikksorozat: így károsítják meg százmilliárdokkal az államot a simlis őrző-védő cégek
Fényes nappal randalírozott egy tökrészeg nő a faluban
Hat év börtönbüntetésre ítélték a fotóst, aki kiskorúakat fényképezett meztelenül és vett rá szexre, miközben modellkarrierrel hitegette őket
Apa és fia együtt árulták a marihuánát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat