Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a kábítószer-kereskedő családfő
Privátkopó 2024. 05. 15. 11:12:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte egy 56 éves bátonyterenyei férfi letartóztatását, aki külföldről is irányította a magyarországi lakóhelyén kiépített drogkereskedelmet.A  nyomozás  adatai szerint a férfi évek óta dolgozik Hollandiában, azonban rendszeresen hazalátogat bátonyterenyei otthonába, ahol egykori feleségével élnek.

A gyanúsított a ház egyik helyiségében nagy mennyiségű, különböző állagú kábítószert halmozott fel, külön-külön porciózva és csomagolva. 2023-ban, a belföldi tartózkodásai alkalmával többször is adott el kábítószert az ismerősi körében, valamint lánya akkori élettársa fogyasztásra és továbbértékesítésre is kapott a drogból. Amikor a férfi Hollandiában tartózkodott, az anyagok átadását a volt felesége intézte.

A 2024. május 2-án a nyomozók összesen több mint 930 gramm - kábítószernek minősülő anyagot - port és tablettát foglaltak le az ingatlanban. A rendőrök az intézkedés során lefoglaltak még egy engedély nélkül tartott vadászfegyver és több lőszert is.

A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem és lőfegyverrel visszaélés bűntettnek elkövetésével gyanúsították meg, az ügyészség indítványt tett a letartóztatására.

A nyomozási bíró az ügyészi indítványban foglaltakkal egyetértett és elrendelte a férfi letartóztatását. 

További friss információk
Ellátatlanul hagyta három gyermekét és a magatehetetlen édesanyját - a főügyészség emberöléssel vádolja
A Pikk-Pakk sztori: egymás után „dobálták el” a kerékpáros futárszolgálatot működtető, adótartozással terhelt cégeket
Szépségversenyeinek részvevőivel tartatta ki magát - fegyházbüntetést kért a főügyészség Répás Lajosra
Így szabadultak meg nyűggé vált cégeiktől a Dunaparti Sportegyesület képviselői
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat