Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mellkason szúrta az élettársát, de szerencsére azonnal megbánta
Privátkopó 2024. 06. 11. 11:15:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a szajoli nővel szemben, aki mellkason szúrta az élettársát. A vádirat szerint a nő és a férfi élettársi kapcsolata megromlott, többször kölcsönös bántalmazásig fajuló veszekedéseik voltak.

2023. augusztus 20-án, Tiszaföldváron mindketten alkoholt fogyasztottak és veszekedtek. Eközben a nő indulatból kézzel meg akarta ütni az ágyban fekvő férfit, aki védekezésképpen lábával a nő felé rúgott. Ekkor a nő magához vett egy 9,5 cm pengehosszúságú kést, majd a szobába visszament, ahol a férfit a szitkozódás befejezésére szólított fel. A férfi ennek nem tett eleget, mire a nő a késsel mellkason szúrta élettársát.

A nő ezután a 112-es segélyhívón keresztül hívta a mentőt, és a sértettet a mentők kiérkezéséig a segélyhívó utasításai szerint igyekezett ellátni. 

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen - cselekményét megbánó, és annak következményeit azonnal elhárítani igyekvő - nővel szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre, és a próbaidő alatt pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt.

További friss információk
Strómanok világa: eldobott építőipari cégek, köddé vált tízmilliók
Szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a beteget a háziorvos
Példás büntetéssel sújtották a pedofil visszaesőt
A szülők megvesztegetésével is próbálkozott a kilencéves kislányt terrorizáló úgynevezett tanító
Szorgos család: Soroksáron és Kiskunlacházán termesztették a marihuánát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat