Ma: 2021.11.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Rendőrök veszélyeztetésével vádolnak egy cigarettacsempészt
Privatkopo.info 2021. 11. 06. 8:56:00

Személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntettek miatt emeltek vádat egy 29 éves férfi ellen, miután 2021 nyarán több településen keresztül menekült a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök elől.Az illetékes ügyészség tájékoztatása szerint a rendőrök augusztusban egy csempészett cigarettát szállító tehergépkocsit szerettek volna megállítani.

A járőrök egy szolgálati jelleggel ugyan nem rendelkező, de megkülönböztető jelzésekkel ellátott személyautóból - bekapcsolt fényjelzés mellett - szólították fel megállásra a vádlottat. Ő azonban megpróbált meglógni, miközben a két gépkocsi többször kis híján összeütközött. A rendőrök végül a társaik segítségével elzárták a vádlott útját, mire ő egy földútra kanyarodva gyalogosan próbált tovább menekülni. A férfit másnap az otthonában fogták el.

A tehergépkocsiban mintegy 9 ezer doboz ukrán eredetű, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak (értéke több mint 16 millió forint). A letartóztatott férfi a nyomozás során tagadta a terhére rótt bűncselekményeket, amelyeket halmazatban akár 7 és fél év szabadságvesztéssel is büntetheti a bíróság.

További friss információk
Rendőrök veszélyeztetésével vádolnak egy cigarettacsempészt
Vádemelés a bordélyházat üzemeltető férfi és alkalmazottai ellen - itallapról lehetett szexuális szolgáltatásokat rendelni
„Azt mondta az NNI főnyomozója, az lenne a legjobb, ha az érintett körből mindenkire minél nagyobb, minél súlyosabb dolgokat mondanánk, mert akkor sokkal több mindent lehet lefoglalni tőlük”
Hatósági kapcsolatai segítségével bűnözhetett hosszú éveken keresztül „Dr. Uzsora”, a milliárdos szolnoki ügyvéd
Így mennek a dolgok Magyarországon: bűnöző ügyvéd befolyásolta az NNI nyomozását, hamis tanúkat szállított a rendőröknek, hogy hatósági segítséggel tönkretegye üzleti ellenlábasát - mindezt főügyészségi „felügyelettel”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat