Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Szűcs Patrikot gyanúsítják az egy éve történt debreceni halálos közlekedési baleset okozásával
Privátkopó/Civishír 2024. 01. 08. 6:25:00

Egy éve, hogy a létavértesi M. Attila életét vesztette Debrecenben, a Vágóhíd utcai felüljárón. A 21 éves férfi Volkswagenjével egy közel háromszáz lóerős AMG Mercedes karambolozott. A nyomozás még folyik, de az valószínűsíthető, hogy a Mercedes vezetője az út- és látási viszonyoknak nem megfelelő (nem hivatalos információ szerint 90 km/h) sebességgel haladt, amikor a felüljáró tetején frontálisan ütközött M. gépkocsijával.A létavértesi férfi halála után gyászolói autós felvonulást tartottak a helyszínen, az édesanya többször nyilatkozott a sajtónak és ügyvédet bízott meg, hogy a nyomozó hatóság biztosan a lehető legszakszerűbben és törvényesen járjon el az ügyben.

Az AMG Mercedest vezető - a baleset időpontjában 19 éves - Szűcs Patrik édesanyja, Sz. Judit Anita egy édesipari termékeket gyártó, Dunakeszin működő vállalkozás tulajdonosa (az ő nevén volt a luxusautó, amelynek egyedi rendszámának betűi - SZP - a fia monogramját takarták), nevelőapja, H. Imre pedig egy csődmenedzseléssel, felszámolással foglalkozó gazdasági társaságot birtokol. A gépkocsiban mellette ülő barátja egy még jelentősebb hajdú-bihari cég ügyvezetőjének a gyereke. Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy a rendőrség és az ügyészség nem az elvárható módon folytatja le a büntetőeljárást, de azért erről sokakat nem könnyű meggyőzni… 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az eljárás 2023 júliusa óta már nem ismeretlen elkövető ellen, hanem Szűcs Patrikkal szemben - halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség gyanújával - folyik. A fiatal vezetői engedélyét a tragikus eseményt követően az ügyben eljáró hatóság bevonta - írja a civishir.hu.

Szűcs az elhunyt családjának küldött levelében azt írta: „az idő gyógyír mindenre”.

Bocsánatot nem kért.

További friss információk
Ellátatlanul hagyta három gyermekét és a magatehetetlen édesanyját - a főügyészség emberöléssel vádolja
A Pikk-Pakk sztori: egymás után „dobálták el” a kerékpáros futárszolgálatot működtető, adótartozással terhelt cégeket
Szépségversenyeinek részvevőivel tartatta ki magát - fegyházbüntetést kért a főügyészség Répás Lajosra
Így szabadultak meg nyűggé vált cégeiktől a Dunaparti Sportegyesület képviselői
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat