Ma: 2024.02.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Kifosztás közben tepertőt majszolgatott a retek
Privátkopó 2023. 11. 29. 6:39:00

Egy 21 esztendős jászapáti férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a konyhaablakon keresztül bemászott egy nyugdíjas házaspár házába november 25-én, a hajnali órákban. Kihasználva, hogy a sértettek alszanak, a testi közelségükből egy bőrkabátot lopott el és különböző értékeket készített össze.A háztulajdonos a motoszkálásra felébredt és a konyhában belebotlott a tepertőt eszegető férfibe, akit ráadásul ismert. Kiparancsolta a házból a hívatlan látogatót, aki az asszony bőrkabátjával - benne 20 ezer forinttal - és egy doboz rózsaszín festékkel távozott. A hajnali bűncselekmény nyomaival máig szembesül a sértett, ugyanis a tettes a festékesvödröt a lépcsőn elejtette.

A bejelentést követően a rendőrök elfogták a férfit, előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol kifosztás miatt kihallgatták. További 13 rendbeli lopással is gyanúsítják, és egyesített büntetőeljárásban vizsgálják az ügyeket.

A megalapozott gyanú szerint 2023 őszén több jászapáti házba ment be illetéktelenül, ahonnan kerékpárokat, élelmiszert, elektronikai cikkeket, ruhaneműket, több gázpalackot, tisztítószereket lopott el, de volt olyan eset is, amikor egy lakóház ajtaját bontotta ki és vitte magával. Néhány tárgyat a kutatáskor megtaláltak a rendőrök, azokat a későbbiekben visszaadják a sértetteknek.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
Így húzta le a lakásvásárlókat a Szalay Mihály Attila cégbirodalmába tartozó ingatlanberuházó társaság
Megszökött a házi őrizetből a pedofíliával vádolt futballedző
Prostitúcióra bírtak rá egy 13 éves lányt a „navajonkik”
Ügyfelét csapta be és károsította meg egy ügyvéd
X-akták: eltűnt 25 ezer dollár a NAV repülőtéri páncélszekrényéből, azonban büntetőfeljelentés nem született az ügyben - nem ez volt az első rejtélyes eset
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat