Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
A szülők megvesztegetésével is próbálkozott a kilencéves kislányt terrorizáló úgynevezett tanító
Privátkopó 2024. 06. 25. 8:08:00

Újabb hangfelvételek jutottak az RTL birtokába abból a Fejér megyei iskolából, ahol egy alsós tanító hónapokon keresztül verbálisan bántalmazott egy kilenc éves kislányt. Miután a szülők a csatornához fordultak, a tanító megpróbálta megvesztegetni a bántalmazott kislány családját: megkérdezte, mennyi pénzt kérnek azért, hogy az ügyet ne adja le a tévé.A csatorna szerint a pedagógus több alkalommal azzal fenyegette a lányt, hogy „ha nem viselkedik jól, elviteti a gyámüggyel”, máskor azt mondta neki, hogy „úgy kidobja a teremből, hogy eltörik keze-lába”. A kislány depresszióval küzdött, öngyilkossági gondolatai lettek. Szokatlan viselkedésére felfigyelve szülei diktafont tettek a táskájába, és mintegy két és fél hónapon át titokban rögzítették a gyerek mindennapjait.

A felvételek tanúsága szerint a pedagógus az osztályt is manipulálta, a gyerek ellen hangolta, olyanokat mondott, hogy „Téged ki kérdezett már megint? Senki nem kíváncsi rád. Senki! Tegye fel a kezét, aki kíváncsi az Emmára! Látod mennyien nem? Senki. Minek szólsz bele mindig?”

„Remélem, azt tudjátok, hogy úgy foglalkozzatok vele, hogy amit ti csúnyákat mondotok neki, márpedig mondotok neki, azt ő mind az apjának elmondja. Az apja meg jön be, és az igazgatónak mondja, és ki jár pórul? Én. Én! Jó? Inkább ne szóljatok hozzá, kérlek szépen. Nem normális, nem veszitek észre?” - hangzott el egy másik tanórán, de a pedagógus gyakran „baromagyúnak”  vagy „hülyének” nevezte a 9 éves gyereket. Egy másik felvétel szerint, amikor valamiért számon kérte a kislányt, akkor intézettel is fenyegette:

„Elvitesselek az intézetbe? Beírok a Krétába, elvisznek az intézetbe. Most már aztán tényleg. És amúgy itthonról nem fogsz hiányozni, merthogy anyának-apának nem fogsz hiányozni, mert vannak még tesók, akik itthol maradnak” - mondta az úgynevezett pedagógus.

A szülők állítólag felvettek egy beszélgetést az intézmény igazgatójával is, aki megoldás helyett inkább az ő felelősségüket firtatta és azt kérte, hogy működjenek együtt a bántalmazó tanárral. Ezután, május tizedikétől kezdve a szülők az iskolát fenntartó tankerület vezetőjétől kérték, hogy segítsenek a lánynak új iskolát találni - a csatorna szerint azóta sem kaptak választ.

A lánynak végül az oktatási jogok biztosának segítségével találtak új iskolát, mindössze két hete. A szülők feljelentést tesznek a bántalmazó pedagógus ellen.

További friss információk
Strómanok világa: eldobott építőipari cégek, köddé vált tízmilliók
Szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette a beteget a háziorvos
Példás büntetéssel sújtották a pedofil visszaesőt
A szülők megvesztegetésével is próbálkozott a kilencéves kislányt terrorizáló úgynevezett tanító
Szorgos család: Soroksáron és Kiskunlacházán termesztették a marihuánát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat