Ma: 2022.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
15 éves lánytól követelt szexuális tartalmú fényképeket, videókat
Privatkopo.info 2021. 12. 23. 4:40:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség nemi élet szabadsága és nemi erkölcs elleni bűncselekmények miatt kezdeményezett személyi szabadságot érintő kényszerintézkedést az ügyben. A gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették.A nyomozás adatai szerint 2019 novemberében egy 20 éves férfi egy internetes társkereső alkalmazáson megismerkedett az akkor 15 éves lánnyal.

A megalapozott gyanú szerint a férfi beszélgetéseik során rávette a sértettet, hogy küldjön magáról kompromittáló tartalmú, őt minimális ruházatban ábrázoló fényképeket.

Miután ezen képeket a sértett a további ismerkedés reményében elküldte,  a férfi több alkalommal azzal fenyegette, hogy a képeket nagy nyilvánosság számára hozzáférhetővé teszi, ha a lány nem teljesíti további követeléseit.

A fenyegetések hatására a kiskorú először ruha nélküli képeket küldött magáról, majd - azon fenyegetés hatására, hogy az elkövető a képeket a lány iskolatársai körében fogja terjeszteni - kifejezetten pornográf jellegű képeket is csatolt.

A férfi azonban az újabb képekkel sem elégedett meg, és további fenyegetésekkel arra kényszerítette a sértettet, dokumentálja, ahogy különböző helyszíneken és módon szexuális cselekményt végez magával, majd ezen képeket és videókat küldje meg neki.

Végül a sértett a rendőrséghez fordult.

A nyomozó ügyészség elrendelte a férfi őrizetét, majd tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntette és más bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Az ügyészség bűnügyi felügyelet és távoltartás elrendelésére tett indítványt a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsánál.

További friss információk
Továbbra is letartóztatásban a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke - korábban félreérthető tájékoztatást adott a Központi Nyomozó Főügyészség ezzel kapcsolatban
Ügyészség: nem felelős L.L. Junior kisfia haláláért az édesanya - barátnője ellen emeltek vádat
Kényszerítés szexuális kapcsolatért
Bakiparádé: önkormányzati képviselő a V4-Macron csúcstalálkozón, illegális behatoló egy budai rendőrségi területen
15 éves lánytól követelt szexuális tartalmú fényképeket, videókat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat