Ma: 2024.04.02.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Több ezer, kisgyermekekről készített szexuális jellegű felvételt találtak a nyomozók egy 32 éves férfi számítástechnikai eszközein
Privátkopó 2024. 03. 18. 8:55:00

Nemzetközi jelzés alapján kezdett el nyomozni az NNI. Egy magyar felhasználóról kaptak hírt, aki gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételeket osztott meg a darkweben, egy pedofil fórumon. A kibernyomozók elemezték a képsorokat, majd rövid idő alatt eljutottak ahhoz a férfihoz, aki a gyanú szerint azokat testvére 7 éves gyermekéről készítette.A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfi másik két kiskorú családtagjáról is készített hasonló tartalmú felvételeket. Ezeket évekig gyűjtögette és feltehetően többször osztotta meg a darkweben.  

A lakásában tartott kutatás során a rendőrök számítástechnikai eszközöket és adathordozókat foglaltak le, amelyeken több ezer, kisgyermekekről készített szexuális jellegű felvételt találtak. 

Az eljárás során a nyomozók azt is vizsgálják, hogy ezek hogyan kerülhettek a 32 éves férfihoz, illetve hogy azokat ki és mikor töltötte fel a darkwebre.  

A budapesti gyanúsítottat március 5-én otthonában fogták el, majd előállítását követően gyermekpornográfia és szexuális erőszak bűntett miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, amit időközben az illetékes bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság az esetről értesítette a gyámhatóságot, azonban a kiskorú sértettek családjaikból történő kiemelésére nem volt szükség. Szüleiknél biztonságban vannak.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Postai kézbesítőt zsarolt egy nő - temetőben vette át a kikövetelt pénzeket
Buszmegállóban hagyta újszülött gyermekét egy úgynevezett anya
Több ezer, kisgyermekekről készített szexuális jellegű felvételt találtak a nyomozók egy 32 éves férfi számítástechnikai eszközein
Valóságos cégtemető működött az ismert táncművész lakásában - celebek is odapaterolták a lerohasztott vállalkozásaikat
Kétszer szökött meg a bűnügyi felügyeletből
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat