Ma: 2023.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kokain és prostik: Tóbiás József kíváncsian várja a rendőrségi nyomozás végeredményét
privatkopo.hu 2014. 02. 10. 7:53:00

Keleti Györgyi „A leghíresebb magyar madame” című könyvében megjelentekkel összefüggésben a BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága - kábítószer birtoklás bűntett gyanújával - a közelmúltban nyomozást rendelt el. A Privát Kopó négy kérdéssel kereste meg az MSZP frakcióigazgatóját, Tóbiás Józsefet, aki a hozzá intézett kérdésekre ugyan nem válaszolt, viszont közölte: „az e tárgykörben folytatott nyomozás végeredményére maga is kíváncsi.”Az egykori szocialista honvédelmi miniszter lánya, Keleti Györgyi „A leghíresebb magyar madame” című könyvében utalást tesz egy családos, ellenzéki politikusra, aki rendszeresen drogot fogyasztott és prostituáltak szolgáltatását vette igénybe.

Részlet a könyvből:

„Egy nős, ellenzéki politikus jó ideje próbált behálózni, egyetlen éjszaka erejéig engedtem neki. Szükségem volt a felejtésre. Még ha a férfi számos sebet szakított is fel. Nem bántott, egyáltalán, csupán a személyisége emlékeztetett a régi fájdalmakra... Hiszen szerethet-e igazán az a férfi, aki minduntalan hajszolva a gyönyört, prostituáltak és szeretők ágyában hemperegve csalja gyanútlan, mellesleg gyönyörű feleségét? Kéjvágy, szenvedély, a józan észt messze elutasító hajlamok, mondják erre cinikusan az okosok - s természetesen a férfiak is. De vajon a feleség is így gondolja?

Szegény asszony vajon sejti, hogy mennyire megalázzák a háta mögött? Hogy a férfi, akivel címlapokon, csillogó partikon mosolyogva pózol, és álomférjként emleget, eldugott belvárosi lakásokban és külföldi munkának álcázott kéjutazásokon csalja folyamatosan? Vajon sejti, hogy hány manöken, feltörekvő szépség fordult meg a férje ágyában, hogy az egyik sorozatsztárhoz esténként az ablakon át mászott be hónapokon keresztül? Mélyen magamba szívtam a bennem ziháló férfi illatát, és minduntalan próbáltam elhessegetni magamtól annak gondolatát, hogy milyen borzalmas élete is lehet a férfi feleségének. Jól ismertem az asszonyt, különböző rendezvényeken számos alkalommal találkoztunk is. Kifejezetten szép és vonzó nőnek tartottam, magamban gyakran megállapítottam, hogy az asszony a példa arra, hogy minden nőt meg lehet csalni, még a leggyönyörűbbet is. És általában a férfiak meg is csalnak minden nőt.

Lábammal szorosabban átöleltem a férfi derekát, és úgy tettem, mintha nagyon élvezném az együttlétet. Valójában nem élveztem. Nem kívántam a férfit igazán, csupán felejteni akartam. Őt persze mindez vajmi kevéssé érdekelte. Tudtam róla, hogy szereti az italt, a kokaint, hogy valaha férfiakkal is volt intim kapcsolata, hogy a fiatal és szép nők épp olyanok neki, mint a kábítószer. De van valami, amit még a gyors kielégülésnél is jobban szeret: a pénzt. Ha éppen nagyot kaszált egy üzleten, mindig meglátogatta valamelyik prostimat, szex előtt felszívott egy csík kokaint, és utána önkívületi állapotban volt velük. Gyakran megütötte őket, de soha nem bántotta annyira, hogy nyomot hagyjon a nőn. A lányok nem szóltak a pofonokért, hiszen pontosan tudták, hogy az agresszivitás csupán eszköz a férfi számára, hogy a hatalmát és a mindenhatóságát újra meg újra bizonyítsa. Másnak, és mindenekelőtt magának is. (...)

- Mit szól a feleséged, hogy folyamatosan megcsalod?
- Nem tudja.
- Dehogynem. Azt egy nő mindig megérzi. Azt csak ti, férfiak hiszitek, hogy nem.
- Nem tehet szemrehányást. Kiváló élete van mellettem, mindent megkap tőlem.
- Csak épp megalázod.
- Minden nézőpont kérdése. Szerinted megalázom, szerintem meg megkímélem. Mégsem verhetem össze a gyerekeim anyját. A kurváiddal, drágám, ennyi pénzért azt tehetek, amit csak akarok."
- olvasható a könyvben.

Nemrégiben az ORFK kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy „a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen” .

Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója (2002-től 2004 októberéig pártigazgatója). Felesége Rába Tímea, az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen második helyezettje, egzotikus szépség. Szerepelt a Jóban Rosszban néhány epizódjában, és a Barátok közt Nyitrai Danielláját alakította 2001 és 2003 között.  A házaspár gyakran pózol női- és bulvármagazinok címlapján, rendszeres résztvevői a különböző közéleti partiknak, médiaeseményeknek. Két közös gyermekük van: Nina (2003.) és Noel (2008.). 2010 nyarán Rába Tímea több bulvárlapnak is beszámolt arról, hogy házasságuk válságba jutott, de igyekeznek felszámolni a férje és közte kialakult problémákat. 2010-ben a házaspár megvásárolta Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes érdi, 730 nm-es telken álló, 165 nm-es luxusházát.

A Privát Kopó kérdezett...

Tekintettel arra, hogy a Privát Kopó több közéleti forrása Tóbiás Józsefet vélte felfedezni a Keleti könyvében konkrétan ugyan meg nem nevezett, de alaposan körül írt „ellenzéki politikusban”, bűnügyi portálunk megkereste a szocialista országgyűlési képviselőt (szó szerinti közlés).

Tisztelt Tóbiás József Úr!

Tisztelettel kérjük, hogy - egy tervezett cikkünkkel összefüggésben - alábbi kérdéseinkre szíveskedjen írásban válaszolni 2014. február 07. (péntek) nap, 13 óráig.

1. Ismeri-e Ön személyesen Keleti Györgyit?

2. Volt-e Önnek szexuális kapcsolata Keleti Györgyivel?

3. Igénybe vette-e Ön prostituáltak szexuális szolgáltatásait?

4. Fogyasztott-e korábban kábítószert?

Megtisztelő válaszait várjuk a fent megjelölt időpontig.

Tóbiás válaszolt is - meg nem is...

Tóbiás az alábbi válaszokat küldte szerkesztőségünknek (szó szerinti közlés):

Tisztelt Főszerkesztő Úr,
Megkeresésére az alábbiakat válaszolom:

1.      Fiktív regények olvasására sem időm, sem kedvem nincs, nem tartozik kedvenc időtöltéseim közé.

2.      Tudomásom szerint a könyvben megjelentekkel kapcsolatban az V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat. Az e tárgykörben folytatott nyomozás végeredményére magam is kíváncsi vagyok.

Üdvözlettel:

Tóbiás József sk.
frakcióvezetőhelyettes

Furcsa, hogy bűnügyi portálunk a megkeresésben nem tett említést Keleti könyvéről, de Tóbiás mégis „fiktív regényeket” emlegetett válaszlevelében, ugyanakkor a hozzá intézett négy kérdés egyikére sem válaszolt, viszont „kíváncsi az e tárgykörben folytatott nyomozás végeredményére”…

Keleti visszakozik...

Néhány napja Keleti Györgyi, akit egyébként prostitúció elősegítéséért felfüggesztett börtönre ítéltek Olaszországban - valamiért - visszavonulót fújt. „Ebben a történetben egy kitalált személyről van szó - nyilatkozta a „leghíresebb magyar madame” a Bors 2013. február 5-én megjelent írásában. - A könyv elején ezért is jeleztük, hogy vannak benne kitalált, fiktív részek.”

A Blikk című bulvárlap 2013. december 4-én közölte a kokainfogyasztó, prostituáltak és modellek bájait élvező, feleségét rendszeresen megcsaló ellenzéki politikusról szóló könyvrészletet. Keleti csak két hónappal később kezdett hozzá az általa leírtak bagatellizálásához… „Nem fedi fel névvel azt az ellenzéki politikust sem, aki rendszeresen csalta ismert celeblányokkal, prostikkal a feleségét, s aki A leghíresebb magyar madame című könyv szerint Györgyinél is megfordult egyetlen éjszakára...” - írta akkor a Blikk, nem említve, hogy csupán kitalált személyről van szó a „műben”.

Miért csak két hónap elteltével, a rendőrségi nyomozás elrendeléséről beszámoló hírek megjelenését követően „világosodott” meg a Keleti-lány? Megfenyegethették?

És most magukra hagyjuk olvasóinkat gondolataikkal…
További friss információk
Az ügyészség szerint Kulcsár Edina prostitúciós tevékenységet végzett arab országokban - ezt követően képviselte szépségkirálynőként Magyarországot
Jól pofára esett a TV2 Mokka műsorvezetője: hiába jelentette fel a Privát Kopót és a Pesti Riportot, az NNI nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a nyomozást
Már az adóhivatal pénzügyi nyomozói vizsgálják G.w.M. gyors vagyongyarapodásának körülményeit - a „gengszterrapper” koncertbevételeinek több mint háromnegyedét számla nélkül, adóelkerüléssel vágja zsebre
„Én nagyon óvatos és ügyes vagyok, nem fog fájni” - győzködte az újpesti iskolaőr a hetedikes lányt
13 éves lánytól kért és kapott erotikus fotókat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat