Ma: 2024.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Túl a potencián: nem működött a cerka, magára húzta a NAV-ot
Privátkopó 2023. 11. 24. 11:13:00

A Kecskeméti Járási Ügyészség gyógyszerhamisítás bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki - a vád szerint - 100 napra elegendő, Magyarországon forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkező potencianövelő gyógyszert rendelt az interneten keresztül Indiából.A vádirat szerint a kecskeméti férfi - az ügy vádlottja - az interneten keresztül, kétféle potencianövelő gyógyszert rendelt Indiából. Az elkövető a két gyógyszerből, összesen 140 tablettát rendelt és azokat a kecskeméti lakóhelyére kérte szállíttatni. A megrendelt gyógyszerek azonban nem jutottak el a vádlotthoz, mert az azokat tartalmazó postai küldeményt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága 2023. március 30. napján áruátvizsgálásra kiválasztotta, majd a tablettákat lefoglalta.

A nyomozás során megállapították, hogy a megrendelt potencianövelők egyike sem rendelkezik forgalomba hozatali engedéllyel Magyarországon, így azok importja, birtoklása illegális. A lefoglalt gyógyszerek mennyisége ráadásul a személyes szükséglet szintjét lényegesen meghaladta, mivel azok 100 napra elegendő hatóanyaggal rendelkeztek.

Az ügyészség a férfival szemben gyógyszerhamisítás bűntette miatt emelt vádat. A Kecskeméti Járásbíróság a vádlott bűnösségét a váddal egyezően megállapította és büntetővégzésében - tárgyalás mellőzésével - 150 000 Ft pénzbüntetésre ítélte, míg a gyógyszereket elkobozta.

További friss információk
Ellátatlanul hagyta három gyermekét és a magatehetetlen édesanyját - a főügyészség emberöléssel vádolja
A Pikk-Pakk sztori: egymás után „dobálták el” a kerékpáros futárszolgálatot működtető, adótartozással terhelt cégeket
Szépségversenyeinek részvevőivel tartatta ki magát - fegyházbüntetést kért a főügyészség Répás Lajosra
Így szabadultak meg nyűggé vált cégeiktől a Dunaparti Sportegyesület képviselői
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat