Ma: 2022.06.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Volt barátnőjén akart bosszút állni: egy újbudai bevásárlóközpont felrobbantásával fenyegetőzött
Privatkopo.info 2022. 06. 08. 8:12:00

A fővárosi rendőrök néhány óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett meg egy újbudai üzletközpontot.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. június 7-én, 20 óra körül, egy VIII. kerületi telefonfülkéből tárcsázta a segélyhívót, hogy közölje: bombát helyezett el egy XI. kerületi plázában.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság Bűnügyi Főosztály Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói és a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság Keleti Pályaudvari Rendőrőrs egyenruhásai azonnal megkezdték a fenyegető kézre kerítését. A gyors csapatmunka során beszerzett adatok alapján a rendőrőrs szolgálatirányító parancsnoka személyismeretének köszönhetően a 38 éves T. Zoltánként azonosította az elkövetőt.

A férfit a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2022. június 7-én, 22 óra 30 perckor fogták el a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A rendőrök robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.

T. Zoltánt az újbudai nyomozók közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe is vették.

A férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, vallomásában pedig elmondta, hogy barátnője, akivel korábban összeveszett, a kérdéses üzletközpontban dolgozik, és így akart bosszút állni rajta.

További friss információk
Fényes nappal randalírozott egy tökrészeg nő a faluban
Hat év börtönbüntetésre ítélték a fotóst, aki kiskorúakat fényképezett meztelenül és vett rá szexre, miközben modellkarrierrel hitegette őket
Apa és fia együtt árulták a marihuánát
Több millió forintot keresett az a 70 éves orvos, aki vakcina helyett sóoldatot adott be a betegeinek
Testvére adatainak felhasználásával akarta megúszni a börtönbüntetést
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat