Ma: 2022.06.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Jogháló
Megölte védekezésre képtelen férjét egy asszony
Privatkopo.info 2022. 06. 08. 8:57:00

A Vas Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a letartóztatásban lévő idős asszonnyal szemben, aki 2021 júliusában, otthonukban megölte az egészségi állapota miatt védekezésre képtelen házastársát. A vádhatóság fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.



A vádirat szerint az asszony felmosónyéllel és egy bottal bántalmazta, a fején és testszerte többször megütötte az ágyban fekvő, egészségi állapota miatt ellenállás kifejtésére képtelen 81 éves házastársát. A férj az időben elhúzódó durva bántalmazás miatt a szokványos fájdalmat, lelki megterhelést többszörösen meghaladó olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen elhunyt.

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottal szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

Az elkövető büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

További friss információk
Fényes nappal randalírozott egy tökrészeg nő a faluban
Hat év börtönbüntetésre ítélték a fotóst, aki kiskorúakat fényképezett meztelenül és vett rá szexre, miközben modellkarrierrel hitegette őket
Apa és fia együtt árulták a marihuánát
Több millió forintot keresett az a 70 éves orvos, aki vakcina helyett sóoldatot adott be a betegeinek
Testvére adatainak felhasználásával akarta megúszni a börtönbüntetést
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat