Ma: 2021.11.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Szexuális kényszerítés kísérlete miatt letartóztattak egy alárendeltjeit zaklató volt katonát
Privatkopo.info 2021. 11. 26. 6:49:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség egy volt katona ellen folytat nyomozást, aki alárendeltjeit szexuális cselekményre akarta kényszeríteni. A bűntettet a törvény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019 januárjától - a későbbiekben elöljáróként - ismétlődően arra próbálta rávenni a sértettet, hogy szexuális cselekményeket végezzen vele, amit a nő minden alkalommal elhárított.

Az elutasítást követően a gyanúsított kritizálni kezdte a sértett munkavégzését, és közölte, hogy ezt addig folytatja, amíg a nő nem enged neki.

Miután a sértett mindezek ellenére sem volt hajlandó a gyanúsítottal szexuális kapcsolatot létesíteni, a férfi több alkalommal, különféle, az állományviszonyát is érintő fenyegetésekkel próbálta elérni, hogy a nő tegyen eleget a felszólításnak.

A volt katona 2021 májusában egy gyakorlat során - majd később többször is - egy másik alárendeltjével is közölte, hogy szexuális cselekményt akar vele végezni. Miután a sértett ezt visszautasította, a gyanúsított - a szexuális kapcsolat létesítése érdekében - kritikával illette a munkáját és azzal fenyegette, hogy el fogja távolítani a Honvédségtől.  

Az ügyészség két rendbeli, a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális kényszerítés bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatta ki az elkövetőt, aki nem tett vallomást és panaszt jelentett be a megalapozott gyanú közlése ellen.

A nyomozó ügyészség a két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását indítványozta, amelyet a nyomozási bíró egy hónapra elrendelt.

További friss információk
Rendvédelmi szakértő: trükköznek Pintérék a statisztikájukkal, az a csoda, hogy van még rendőrség
Szexuális kényszerítés kísérlete miatt letartóztattak egy alárendeltjeit zaklató volt katonát
„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” - mondta a házaló cigányasszony, és már vitte is az aranyat
Gyanúsított lett a hőguta következtében megfulladt rendőrkutyák gazdája
13 éves gyereklányt bírt rá pornográf videók készítésére egy „férfi”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat