Ma: 2022.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Zalai úgynevezett rendőrök úgy aláztak meg egy hajléktalant, hogy vödröt húztak a fejére és gázsprayt fújtak alá
Privatkopo.info 2022. 01. 29. 10:56:00

Súlyos rendőri túlkapás áldozata lehetett 2021 decemberében egy zalaegerszegi hajléktalan férfi - írja a Blikk. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon két nyomozó egy földön fekvő, megbilincselt hajléktalan férfit döbbenetes módon bántalmazott.A védekezésre képtelen ember fejére felmosó vödröt húztak, majd a vödör alá még gázspray-vel is befújtak. Állítólag az elképesztő akciót többen is végignézték, sőt, volt, aki fel is vette videóra a telefonjával. Belső vizsgálat csak nemrég indult az ügyben, a két érintett rendőr munkaviszonyát a hírek szerint egyelőre nem függesztették fel. A lap kereste emiatt a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészséget, de nem kaptak választ.

Tavaly februárban Mohácson is bántalmaztak rendőrök két hajléktalant, megverték őket. A két rendőrt abban az esetben azonnali hatállyal felfüggesztették.

Ideje lenne rendet vágnia a rendőrségen Pintér Sándor belügyminiszternek, mert nagyon úgy tűnik, hogy elszaladtak a pacik, és szakminiszterként felelősség terheli a testületnél történtekért.

További friss információk
Áramot vezetett a bejárati ajtóba, mert megelégelte a sorozatos betöréseket
Kislányokat fogdosott
Prostitúciós tevékenység végzésére adta ki a lakását
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
„Védjük meg a gyerekeket”: 56 éves fideszes politikus követett el szexuális visszaélést egy 13 éves diáklánnyal szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat