Ma: 2022.10.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Agyba-főbe verte édesapját egy 39 éves alkoholista here
Privátkopó 2022. 10. 25. 11:04:00

A Pest megyei rendőrök befejezték annak a 39 éves dunaharaszti férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint, szóváltást követően, agyba-főbe verte édesapját. Az idős bácsi életveszélyes sérüléseket szenvedett.A dunaharaszti járőrök 2021. április 7-én, késő délután indultak meg egy férfi segélykérésére, aki azt látta, a szomszéd udvaron, a földön fekvő idős férfit a fia összeveri, és közben azt kiabálja: „Állj fel! Állj fel! Megöllek!”. 

A helyszínre érkező rendőrök a támadót elfogták, az apához mentőt hívtak. Az áldozat elmondta: fia aznap délután érkezett haza a vásárlásból, jelentősebb italozását szóváltás követte, és a hónapok óta nem dolgozás megint terítékre került. Az indulat hevében fia megütötte, amitől ő földre zuhant. Gyermeke tovább bántalmazta, többször belerúgott, fejét ököllel verte, sőt, úgy rémlett neki, valamilyen eszközzel is bántotta, miközben ő a földön fekve próbálta védeni magát. A vérző fejű, sebesült időst mentő vitte kórházba.

A helyszínen megbilincselt O. János a neki intézett kérdésekre nem tudott válaszolni, összefüggéstelen beszéde, bizonytalan mozgása tükrözte erősen ittas állapotát.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján az áldozat sérülései 8 napon túl gyógyulók voltak. A bántalmazások következtében az idősnek koponyaűri vérzése alakult ki, amely közvetett életveszélyes állapot kialakulását eredményezte.

O. János a kihallgatásán a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, de a cselekmény elkövetését nem ismerte el. Vallomásában annyit mondott, hogy édesapjával csak szóváltásba keveredett, de bántalmazásra nem emlékezett. Védekezésében elmondta, amennyiben tényleg bántotta az apját, akkor az sajnálja, nem akarta.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta is letartóztatásban lévő, 39 éves O. Jánossal szemben az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Korrupciós bűncselekmények miatt vádat emeltek a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke és Völner Pál volt igazságügyi államtitkár ellen - hosszú börtönbüntetésre számíthatnak
Felfüggesztett börtönre ítélték Álmosd volt polgármesterét, aki önkormányzati pénzből vett magának bojlert és háztartási gépeket
Vesztegetés bűntette gyanúja miatt őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három munkatársát
A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőt
Polgármester, önkormányzati alkalmazott és egy építőipari cég vezetőjének letartóztatását indítványozta az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat