Ma: 2021.12.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Bajonettel támadt a rendőrökre
Privatkopo.info 2021. 12. 15. 13:44:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt a gyanúsított letartóztatását indítványozza.2021december 14-én a rendőrség több büntetőügyben is gyanúsítottként kívánt kihallgatni egy 34 éves borsodi férfit, ezért előállítása céljából megjelentek a lakóhelyén. Miután a rendőrök bejutottak a házba, felszólították a férfit, hogy menjen ki és vesse alá magát a rendőri intézkedésnek.

A férfi az ismételt felszólítások ellenére sem volt hajlandó kimenni a szobából, annak ajtaját eltorlaszolta, majd az ablakon keresztül próbált menekülni, azonban látva az udvaron álló rendőröket, ettől elállt.

A megalapozott gyanú szerint miután a rendőrök az ajtót testi erővel benyomva bejutottak a szobába, a férfi egy 25 centiméter pengehosszúságú bajonettel a rendőr nyaka felé szúrt, amely elől az őrnagy ki tudott térni. Ezután az elkövető a bajonettet meglendítve a rendőr mellkasa irányába szúrt, de a rendőrök ezt a támadást is hárítani tudták, úgy, hogy ráfogva a férfi kezére és a bajonettre, annak hegye a rendőr őrnagy mellkasától néhány centiméterre állt meg.

Ezután a rendőrök testi kényszert alkalmaztak az elkövetővel szemben, megbilincselték és előállították a rendőrségre.

Az intézkedés során két rendőr horzsolás és vágott sérülés formájában megjelenő könnyű sérüléseket szenvedett.

A nyomozó ügyészség elrendelte a férfi őrizetét és gyanúsítottként hallgatta ki.  Az elkövető sem őrizetének elrendelése, sem a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, a vallomástételt megtagadta.

Az ügyészség indítványozza a gyanúsított letartóztatásának elrendelését, amelyről a Debreceni Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
A Legfőbb Ügyészség hivatali vesztegetés gyanúja miatt kezdeményezi Völner Pál államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését
Politológus: „a magyar elit kriminalitás határán mozgó rétege megengedhetetlenül szoros kapcsolatot ápol a rendőrséggel”
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat