Ma: 2023.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Brutális kegyetlenséggel ölték meg a 94 éves nénit a „tudjukkik”, de előtte szexuális cselekményeket végeztek vele
Privátkopó 2023. 01. 09. 10:19:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt két férfi ellen többszörösen minősülő emberölés bűntette és magánlaksértés vétsége miatt. Az elkövetők ittasan bementek az idős asszony házába, bántalmazták, majd sérelmére mindketten szexuális cselekményeket végeztek, a lakást átkutatták és 100 000 forint készpénzzel távoztak. Egyikük később visszament és a sértett sérelmére újabb szexuális cselekményt követett el.A vádirat szerint a férfiak testvérek, egy borsodi kistelepülésen éltek, züllött, italozó életmódot folytattak. 2020. november végén, délután ittas állapotba kerültek, és elhatározták, hogy bemennek az általuk ismert 94 éves időskorú asszony házába azért, hogy pénzt szerezzenek, és vele szexuális cselekményeket végezzenek.

Az ingatlanba az ablakot benyomva bemásztak, a zajra az álmából felkelt sértett sikoltozni kezdett és segítségért kiabált, azonban a vádlottak testszerte bántalmazták, levetkőztették, lefogták és mindketten sérelmére szexuális cselekményeket végeztek. Ezt követően egyikük fojtogatta a sértettet, majd átvitték a másik szobába, ahol ismét erőszakkal szexuális cselekményeket követtek el, átkutatták a lakást és 100 000 forint készpénzzel távoztak. Az áldozatot eszméletlen állapotban, mezítelenül, a fűtetlen ház hideg padlóján hagyták. A férfiak a házban elrejtett több mint 1 000 000 forint készpénzt nem találták meg.

Később az egyik vádlott újra bemászott az épületbe, és a már életjelenségeket nem mutató sértett sérelmére újabb szexuális cselekményt végzett.

Az időskorú asszony a cselekmény következtében zúzódásos és bordatöréses sérüléseket szenvedett el, és a helyszínen meghalt. A sérülések és a halál beállta között közvetlen oksági összefüggés állapítható meg, halála az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelemmel járt.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottakkal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság a vádlottak feltételes szabadságra bocsátásának lehetőségét zárja ki.

További friss információk
A nyomozó ügyészség korrupciós bűncselekmény megalapozott gyanúját közölte egy Pest megyei település polgármesterével
Sportautót, ingatlanokat, több tízmillió forintot foglaltak le a Völner-családnál
Korrupciós bűncselekmények miatt vádat emeltek a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke és Völner Pál volt igazságügyi államtitkár ellen - hosszú börtönbüntetésre számíthatnak
Felfüggesztett börtönre ítélték Álmosd volt polgármesterét, aki önkormányzati pénzből vett magának bojlert és háztartási gépeket
Vesztegetés bűntette gyanúja miatt őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három munkatársát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat