Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Bujkálás: szexuális kényszerítés miatt jogerősen elítélt férfit fogtak el a zsaruk Zalában
Privátkopó 2023. 12. 22. 5:01:00

A - szexuális kényszerítés miatt - többéves szabadságvesztésre ítélt 53 éves férfira a Zala vármegyei felderítők és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) célkörözési fejvadászai közösen találtak rá. Nem kis meglepetést okoztak a helyieknek a rendőrök Szentpéterúron, amikor december 20-án, hajnalban elfogták O. Ernőt. Az 53 éves férfi ellen a Zalaegerszegi Törvényszék Bv. csoportja adott ki október közepén elfogatóparancsot, miután szexuális kényszerítés miatt többéves börtönbüntetésre ítélték, de ő ahelyett, hogy bevonult volna a büntetés-végrehajtási intézetbe, elmenekült.

Két hónapos keresést követően a KR NNI Bűnügyi Szolgálat Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztálya hajtóvadászatba kezdett, és a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársaival közösen azonosították a férfi vélt tartózkodási helyét. Az biztos volt, hogy a zalai faluban bujkál, de az nem, hogy pontosan melyik házban. Így a nyomozók és a felderítők a helyi MEKTA-egységgel, valamint a KR bevetési egységeivel és a Bevetést Támogató Osztály munkatársaival közösen több lakóingatlanba kopogtattak be egyszerre. Az esetleges menekülési útvonalak miatt még a faluból kivezető utakat is lezárták.

A körözött férfi első felszólításra kijött az egyik házból, és látva a rendőri erőket nem is próbálkozott az ellenállással. Az intézkedés során végig együttműködő volt. Miután a rendőrök megbilincselték, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra állították elő, onnan szállították át a Zala Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.           

További friss információk
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt
Pénzmosás miatt is nyomoznak a Karácsony Gergelyhez köthető 99 Mozgalom finanszírozása ügyében
Volt találkozó a korrupt Schadl, a lefizetett államtitkár, Völner és a „jó miniszter asszony”, Varga Judit között
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat