Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Politika és bűnözés
NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt
Privátkopó 2023. 09. 26. 10:51:00

A Fidesz és a kormány szatelitszervezete, a CÖF 2021-ben alapított cége, a Kövess minket 2022 Kft. a cégnyilvántartás szerint 2021-ben és tavaly 121 és 177 millió forintos veszteséggel működött, a két év alatt az összes árbevétele a 150 milliót is alig haladta meg. Közben viszont ez a cég nagyjából egymilliárd forintot költött az ellenzéki politikusokat lejárató „háborúpártiak” kampányra.



Ez szúrt szemet a DK-s Vadai Ágnesnek, aki fel is tette a kérdést a legfőbb ügyésznek: honnan volt erre pénze a CÖF-ös Kövess minket-nek?

„A kérdést feljelentésként értékeltem, azt a Nemzeti- Adó és Vámhivatal (NAV) Bűnügyi Főigazgatóságához továbbítottam” - írta Polt Péter legfőbb ügyész a politikusnak adott válaszában.

Azt még nem tudni, hogy a NAV már elrendelte-e a nyomozást, de a korábbi hónapokban az országot elárasztó »háborúpártiak« plakátok eredete egy, a múlt év végéig 300 milliós veszteséget termelő cégtől így is több, mint gyanús.

Az még szeptember eleji hír volt, hogy a reklámköltéseket monitorozó Kantar Media adatai szerint 1,066 milliárd forintot költött az ellenzéki politikusokat háborúpártinak beállító plakátkampányra. A pénzből összesen 1735 citylighton és több mint 1200 óriásplakáton hirdette a kormányzati jelszót az álcivil szervezet és annak cége.

Honnan a pénz, elvtársak?

További friss információk
Hivatali vesztegetés: bűnügyi őrizetben Óbuda alpolgármestere
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a Fidesz tiszabői jelöltjét
Gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség a szocialista Molnár Zsoltot
Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát
Kormánytisztviselők kenőpénzért cserébe európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat